Moederdagcadeau

Moederdag

Gepubliceerd op 01-03-2018

Het is al bijna weer Moederdag. Dit is de dag om je moeder even extra in het zonnetje te zetten. Dit kan je doen met een ontbijtje of een bloemetje, maar je kunt je moeder ook een cadeautje geven waar een mooie herinnering aan vast zit. In deze blog geven we je een paar Moederdag ideeën, zodat jij kan laten zien dat je om haar geeft.

Hartje

Wanddecoratie is een leuk cadeau om te geven voor Moederdag. Je hebt zoveel keuze uit verschillende soorten en maten dat je er in om komt. Canvas, hout, plexiglas te veel om op te noemen.

Maar nu is er een perfecte wanddecoratie om voor Moederdag te geven. Een hartje! Jaja, een hartje als wanddecoratie. Een hartje heeft de liefste uitstraling en springt overal tussen uit.

Dit hartje is gemaakt van super sterk karton met een harde buitenkant en een gekartelde binnenkant. Dit wordt ook wel een x-board genoemd. Doordat de buitenkant hard en wit is, blijven jou foto’s super mooi.

Het enigste wat jij hoeft te doen is een maat uitkiezen. Met zo’n hartje laat je zien dat je van haar houdt.  

Fotoboek

Moeders houden van herinneringen. En wat is er nou leuker om dan een fotoboek te geven aan haar. Dit boek kan je bepaalde onderwerpen geven. Ga je er alleen maar foto’s in zetten van je moeder en jou? Of mag de familie er ook in?

Je kunt ook een levensboek maken voor haar. Moeders deden dat juist voor hun kinderen, dus waarom niet andersom? Voor een fotoboek moet je wel wat tijd vrij maken, maar het is het zeker waard. Wat je ervoor terug krijgt is onvergetelijk. 

Een kaartje

Een kaartje kan altijd klinkt als een simpel cadeau. Maar het is een mooi gebaar waar later nog naar gekeken kan worden. Je kunt natuurlijk voor een standaard kaartje gaan die je overal kan kopen, heel origineel.

Maar er is een manier om een kaartje uniek te maken. En dat is om het kaartje zelf te ontwerpen. Omdat je het zelf ontwerpt kan je op de voor of achterkant een leuke foto plaatsen.

Aan de binnenkant van het kaartje is het mogelijk om ook foto’s te plaatsen en liefste teksten te schrijven voor je moeder.

Om het nog leuker te maken hoef je niet perse voor een klein standaard kaartje te gaan, maar ga voor één van A4. Hierdoor zal jou kaartje nooit vergeten worden. 

Collage van foto's

Ben je creatief? Dan hou je vast wel van collages. Tegenwoordig heb je fotolijsten in alle verschillende vormen en maten. Dit is eigenlijk ook al een soort van collage.

Maar als je er wat meer moeite voor  wilt doen, moet je voor een hartje gaan of een collage maken op een canvas. Voordat je die collage wilt maken, zoek je eerst de foto’s uit.

Voor een collage in de vorm van een hart heb je veel foto’s nodig. Ga uit van tussen de 40 en de 60 foto’s.

Voordat je gelijk begint met plakken aan de muur is het verstandig om ze eerst in op de grond in de vorm te leggen. Hierdoor zie je of je foto’s goed bij elkaar passen en niet te weinig hebt.

Wat je ook kunt doen is een collage maken op een canvas. Het is heel simpel. Of je maakt online een collage met foto’s en bestelt die. Of je koopt zelf een lege canvas en gaat dan knippen en plakken.

Zorg er wel voor dat de foto’s  goed op elkaar afgestemd zijn voor een mooi effect. 

Wat geef jij dit jaar aan je moeder voor Moederdag?

Reacties op Facebook