actie
20% korting op alle wanddecoratie
Het mooiste cadeau voor de liefste moeder

Het mooiste cadeau voor de liefste moeder

Gepubliceerd op 28-04-2017

Ze staan altijd voor je klaar, hebben ontzettend veel geduld en zorgen er ook nog voor dat je niks te kort komt. Heb jij ook de liefste moeder van de hele wereld en wil je haar dit op Moederdag laten weten? Dat kan natuurlijk met een bosje bloemen, een ontbijtje op bed of een geurtje.

Wil je dit jaar een persoonlijker cadeau voor je moeder? Maak dan een moederdagcadeau vol met foto’s die haar dierbaar zijn. De onderstaande cadeautjes maak je helemaal zelf, net als vroeger. Dat weet jouw mama ongetwijfeld te waarderen…

Maak een origineel fotoboek

We leven in een digitaal tijdperk waarin we heel veel foto’s maken die overal opgeslagen staan. Dit is voor jouw moeder natuurlijk een heel ander verhaal. Ze heeft vast allemaal losse foto’s ergens opgeborgen.

Geef haar daarom met Moederdag een fotoboek vol met foto’s van vroeger cadeau. Begin bij haar jeugd en eindig met een foto van het hele gezin. Je kunt de oude foto’s snel en simpel digitaal maken met een handige app. 

Maak een origineel fotoboek

Tijd als Moederdag cadeau

Dit is het meest voor de hand liggend cadeau, maar wat maak je jouw moeder hier blij mee. Neem je moeder mee voor een dagje uit.

Dit kan een actieve workshop zijn, een rustig bezoekje aan een van de vele botanische tuinen of een heerlijke picknick in een park.

De essentie van dit moederdagcadeau is de tijd die jullie samen doorbrengen om gezellig te kletsen. Vergeet dit dagje natuurlijk niet vast te leggen met de camera zodat ze hier laten ook nog van kan genieten. 

Tijd als Moederdag cadeau

Ook moederliefde gaat door de maag

Heeft jouw moeder een favoriet drankje of is ze dol op chocolade? Geef haar dan een smakelijk moederdagcadeautje.

Een doos merci chocolade met een persoonlijk bedrukte wikkel eromheen zorgt ervoor dat dit niet alleen een lekker cadeau is, maar ook een met een leuke herinnering.

Houd jouw moeder niet zo van chocolade? Dan kun je ook een wijnkist bedrukken met een lieve boodschap en een foto. Bij de wijnkist kun je een flesje wijn bestellen of je vult de kist met een ander lekker drankje.

Ook moederliefde gaat door de maag

Kleine cadeautjes voor Moederdag

Is jouw moeder een bezige bij en wil je haar op Moederdag verrassen met een lief cadeautje? Geef haar dan een Moederdag jar. Dit hippe weckpotje vul je met allemaal kleine cadeautjes.

Maak dit cadeau nog leuker door de mason jar te vullen met briefjes waarop staat dat je iets voor haar gaat doen. Zo kun je opschrijven dat je een keer gaat koken of haar een cursus Facebook gaat geven. Kortom allemaal kleine taken waarmee je haar gaat helpen.

Wissel de briefjes af met leuke quotes en moeders eigen typische uitspraken. Zo kan ze elke week een briefje uit haar Moederdag jar halen zodat ze er het hele jaar met een glimlach van zal genieten.

Kleine cadeautjes voor Moederdag

 

Benieuwd naar al onze moederdagcadeautjes? Wij hebben alle Moederdag fotocadeautjes voor je op een rijtje gezet.

Reacties op Facebook