Fotofabriek.nl
Osloweg 75 9723 BJ Groningen
actie
Vaderdag: 25% korting op verschillende cadeaus!

Veelgestelde vragen

Het papier trekt krom wat kan ik daar aan doen?

Papier is een natuur product en is daardoor gevoelig voor omgevingsfactoren. Vooral een hoge luchtvochtigheid en temperaturen kunnen ervoor zorgen dat papier enigszins kan kromtrekken.

Deze kwestie verschilt per product, maar vooral kalenders zijn iets gevoeliger voor het kromtrekken dan bijvoorbeeld een fotoboek. Dit komt omdat kalenders over het algemeen in veel gebruikte ruimtes (bijvoorbeeld de keuken) opgehangen worden. Een fotoboek daar in tegen staat meestal in een kast en deze blijft het merendeel van de tijd gesloten. Hierdoor wordt het veel beter beschermd tegen de elementen.

Na verloop van tijd zal het papier dan ook weer recht trekken. Door een dag (of 2) de kalender onder één of meerdere (zware) boeken te leggen, gaat dit proces over het algemeen nog sneller.

Een klein beetje krom trekken is in sommige gevallen dus niet te voorkomen. Heb je nu het gevoel dat je met een uitzonderlijke situatie te maken hebt? Neem dan contact op met de klantenservice dan zoeken we samen naar een oplossing!

Staat jouw vraag er niet bij? Neem contact op met onze klantenservice.