actie
25% korting op ALLE wanddecoraties

Validatie uitleg

Q
A

De validatie is een extra hulpmiddel die alle pagina’s controleert voor je het gaat bestellen. Per pagina krijg je informatie te zien.

i - Informatieve melding.

! - Let op!

X - Fout, deze moet opgelost worden voordat je verder kunt.

Bekijk de informatie die gegeven wordt. Als je het hebt gecontroleerd en je vindt je opmaak goed, kies dan volgende onderaan de validatie.

"Ik krijg de melding pagina is leeg" terwijl dit niet zo is."

De melding pagina is leeg krijg je hoofdzakelijk als je een foto hebt gebruikt als achtergrond. De software ziet dit niet als inhoud op de pagina zelf. Indien je echter de pagina preview hebt gecontroleerd en hier gewoon een afbeelding ziet, kun je het product gewoon bestellen.

"Slechte kwaliteit"

De melding slechte kwaliteit heeft te maken met de originele afbeeldingsgrootte van de foto en de grootte waarop je de foto plaatst in het fotoproduct. De software heeft een ingebouwde kwaliteitsindicator die aangeeft wat de kwaliteit van je foto is. De melding slechte kwaliteit duidt meestal op een te sterke vergroting van de foto, waardoor de afdrukkwaliteit niet 100% zal zijn. Je kunt de foto iets kleiner plaatsen waardoor de kwaliteit verbeterd. Hou de kleur van de indicatie in de gaten.

"Afbeelding object(en) valt buiten pagina marges."

Deze melding geeft aan dat er afbeelding(en) voor een deel bij het afdrukken buiten het zichtbare bereik vallen. De ruimte vanaf de stippellijn en daarbuiten is onze snijmarge. Zorg dat de foto geheel over de stippellijn geplaatst wordt om witranden te voorkomen of dat deze er ruim binnen blijven als je een rand wilt. Zorg ervoor dat teksten geheel en ruim binnen de stippellijnen blijven.