wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Veelgestelde vragen

Past mijn besteling door de brievenbus of komt het via pakketpost ?

Wij proberen zoveel mogelijk pakketjes als brievenbuspost te versturen, zodat je niet thuis hoeft te zijn om het pakketje in ontvangst te nemen. Om je besteling te kunnen verzenden als brievenbuspost moet het kleiner zijn dan 38 x 26,5 x 3,2 cm, anders past het niet door de brievenbus. 

Ons computersysteem is helaas nog niet in staat om exact weer te geven op welke manier je  besteling verstuurd wordt. We kunnen je gelukkig wel een redelijke voorspeling  geven.

Fotoboeken van A4 formaat, of kleiner passen door de brievenbus. Bestel je meer dan 2 fotoboeken tegelijk of voeg je veel extra pagina’s toe, dan is de kans groot dat je besteling met pakketpost verzonden wordt. Dit omdat de boeken in combinatie met de verpakking anders te dik worden.

Agenda’s met spiraalbinding passen door de brievenbus. Bestel je echter meerdere agenda’s tegelijk, of een Agenda Deluxe, dan komt deze via pakketpost.

Wanddecoratie wanneer je wanddecoratie besteld komt dit door het formaat vrijwel altijd met pakketpost. Artikelen zoals tegeltjes en zijn hierop een uitzondering en passen wel door de brievenbus.

Staat jouw vraag er niet bij? Neem contact op met onze klantenservice.

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek