actie
Hardcover A4 voor minder dan 10 euro

Gratis fotoboek maken en ontwerpen met je eigen foto's

  • Tot 8 pagina's
  • Verschillende papiersoorten testen
  • Makkelijk te maken in de software

Gratis fotoboek maken

Onze professionele fotoproducten hebben de beste prijs/kwaliteit verhouding! Wij vinden dat zelfs ons goedkoopste fotoboek geen belemmering mag zijn om kennis te maken met de afdrukkwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten. Daarom hebben wij nu het 'enige echte gratis fotoboek'!

Hoe maak je het gratis fotoboek?

Je maakt het gratis fotoboek in onze professionele opmaaksoftware die je hier (ook gratis!) kunt downloaden. 

Je vult 8 pagina's met je eigen foto's in dit staande A5 fotoboek en hoeft alléén de verpakkings- en verzendkosten (€ 1,95) te betalen. Op deze manier krijg je een perfect beeld van de afdrukkwaliteit van de foto's die je wilt gaan gebruiken!

Het is ook mogelijk om naast het standaard papier te kiezen voor een van de andere papiersoorten, waaronder Premium Satin (mat) of UV Hoogglans. Voor deze twee betaal je een kleine meerprijs van € 1,00.

Maximaal 3 gratis boekjes per klant.

gratis fotoboekje
Gratis fotoboek maken

Bekijk ons assortiment

Bekijk het assortiment

Bekijk ons fotoboeken-assortiment

Bij Fotofabriek fotoservice heb je ruime keuze uit een groot aantal fotoproducten. Zo kun je goedkoop een set visitekaartjes voor een scherpe prijs maken. Of kies uit een van de 25 verschillende fotoboeken, liggend, vierkant of staand. Breidt vrijwel onbeperkt de pagina's van de fotoboeken uit met extra pagina's. De producten van Fotofabriek hebben de beste prijs/kwaliteit verhouding!

Een glossy afwerking of ons luxe premium satin papier, keuze te over. Je kan ook een persoonlijke kalender maken met je mooiste foto's, voor jezelf of als uniek cadeau. Je dierbaarste foto vereeuwig je op ons fantastische canvasdoek en ook voor het maken van je wenskaartjes en geboortekaartjes bent je bij Fotofabriek fotoservice aan het juiste adres. Ook tuinposters en andere wanddecoratie kun je bij onze fotoservice maken. Wat je ook kiest, Fotofabriek staat garant voor een kwalitatief top product, een snelle verwerking en een onovertroffen (foto) service!

Maak een uniek fotoboek

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!