powered by

Feesthoedjes voor iedere gelegenheid

Hoe leuk is het om tijdens een feestje een persoonlijk feesthoedje op te zetten of te geven aan de jarige job? Met de nieuwe feesthoedjes van Fotofabriek, maak je iedere viering uniek en om nooit te vergeten. In dit artikel een aantal handige tips om de feesthoedjes te versieren.

Gelegenheid 1: Verjaardag

Feesthoedjes zijn natuurlijk perfect voor jong en oud op een verjaardagsfeestje. Is je kleine neefje op nichtje jarig? Zet zijn of haar naam dan op het hoedje en de jarige job staat gegarandeerd in het middelpunt van belangstelling. In onze Online Editor vind je genoeg cliparts (afbeeldingen) om het feesthoedje klaar te stomen voor de verjaardag. Kies bijvoorbeeld voor een leuke cupcake op het hoedje en combineer dit met de tekst ‘’happy birthday’’, of kies voor ballonnen samen  met een foto van de jarige job.

Gelegenheid 2: Babyshower

Heb je een babyshower op het programma staan? Kies dan bijvoorbeeld voor zachte pasteltinten roze of blauw. Je kunt eindeloos combineren door verschillende kleuren, teksten en afbeeldingen op het feesthoedje te zetten. Tijdens een babyshower worden er vaak spelletjes gespeeld. Het feesthoedje kun je hierbij leuk gebruiken. Plaats bijvoorbeeld voor het spelletje ‘’babyfoto raden’’ iedereen zijn babyfoto op de hoedjes. Vervolgens kunnen jullie gaan raden bij welk persoon de babyfoto hoort. Surprise!

Gelegenheid 3: Vrijgezellenfeest

Binnenkort een vrijgezellenfeest? Verras de aanstaande bruid of bruidegom dan met  grappige feesthoedjes. Plaats bijvoorbeeld de namen van alle feestgangers op de hoedjes, wel zo handig als je elkaar tijdens het stappen uit het oog verliest. Ook kun je met behulp van de feesthoedjes duidelijk maken wie de bob is vanavond.

Tip: Nog op zoek naar een cadeautje voor om te geven tijdens het vrijgezellenfeest? Kies dan voor een gepersonaliseerde wijnkist. Zo maak je er echt een one-of-a kind feestje van.

3 leuke weetjes over feestjes

  1. Het duurste kinderfeestje ooit kostte € 187.600. Een compleet themapark werd afgehuurd voor de dochter van Beyoncé en Jay-Z.
  2. Wist je dat ongeveer 15 miljoen mensen vandaag hun verjaardag vieren?
  3. Driekwart van de mensen met een allergie mijdt weleens een feestje omdat ze bang zijn om ziek te worden.

Naast een verjaardagsfeestje, babyshower en vrijgezellenfeest zijn er natuurlijk nog tal van gelegenheden waar de feesthoedjes bij van pas kunnen komen. Laat je creativiteit de vrije loop en zorg ervoor dat het ontwerp is afgestemd op de gelegenheid.

 

Inspireer anderen met jouw creatie.. en ontvang €5 aan korting op jouw volgende bestelling