powered by

Gepersonaliseerde cadeaus

Heb je binnenkort een feestje en begint de cadeaustress al toe te slaan? Begrijpelijk! Je wilt natuurlijk niet met een afgezaagd cadeautje komen. Een gepersonaliseerd cadeautje doet het altijd goed! Je kunt door het personaliseren van een cadeau veel beter aansluiten op de interesses van de jarige/geslaagde. Wij hebben een aantal gepersonaliseerde cadeaus op een rij gezet zodat jij gegarandeerd een goede binnenkomer hebt bij het feestje!  

Wereldkaart op kurk

Als degene aan wie je het cadeau geeft een avonturier is en van reizen houdt, is dit hét perfecte cadeau! Omdat de wereldkaart van kurk is, is deze ook geschikt als prikbord. Je kunt daarom met punaises alvast aangeven in welke landen hij of zij allemaal geweest is. Om het cadeau nog persoonlijker te maken, kun je er ook voor kiezen om reisfoto's uit te laten printen op Retroprints en deze met punaises te bevestigen op de wereldkaart.

Zelf je tijdschrift maken

Hebben jij en de jarige veel momenten samen vastgelegd? Maak dan een tof cadeau door deze foto's te verwerken in een persoonlijk tijdschrift. Naast dat het leuk is om een tijdschrift weg te geven, is het ook leuk om een tijdschrift te maken! Verzamel bijvoorbeeld typische quotes van jullie samen en verwerk deze leuke uitspraken in dit unieke cadeau. 

Tip: Gebruik diverse lettertypes en kleuren om de echte look- en feel van een tijdschrift te krijgen. 

Een wijnkist voor de liefhebber

Een wijntje op zijn tijd moet kunnen. Is de jarige/geslaagde hier het volledig mee eens? Dan hebben wij een mooi cadeau waarmee je kan komen aanzetten op dat feestje. Bij Fotofabriek kun je een wijnkist bedrukken met eigen tekst en/of foto's. Ideaal om een leuk feestje mee in te luiden! Om je persoonlijke cadeau compleet te maken, kun je kiezen om deze te laten vullen met flessen witte, rosé of rode wijn. Al met al is dit een persoonlijk geschenk met een luxe uitstraling.

Een gepersonaliseerde kaart

Een kaart geven aan iemand die jarig is, gaat trouwen of een rijbewijs heeft gehaald is natuurlijk leuk. Een gepersonaliseerde kaart sturen is nog veel leuker! Daarom geven wij als tip mee om een gepersonaliseerde kaart te geven/sturen in plaats van een standaard kaartje. Op dit kaartje kun je de leukste foto's en/of teksten kwijt om iemand op een originele manier te feliciteren.

 

Kalender met eigen foto's

Tegenwoordig hebben we allemaal online hulpmiddelen om de dagen van het jaar bij te houden. Daarom is een fysieke kalender een uniek cadeau om te geven! Geef een mooie gepersonaliseerde kalender cadeau met eigen foto's en/of tekst. Upload foto's van bijvoorbeeld de mooiste momenten van jullie samen en verdeel deze over de 12 maanden. Je hebt daarbij de keuze om een verjaardag, jaar- of familiekalender te geven.

Inspireer anderen met jouw creatie.. en ontvang €5 aan korting op jouw volgende bestelling