powered by

Het mooiste cadeau voor de liefste moeder

Ze staan altijd voor je klaar, hebben ontzettend veel geduld en zorgen er ook nog voor dat je niks tekortkomt. Heb jij ook de liefste moeder van de hele wereld en wil je haar dit op Moederdag laten weten? Dat kan natuurlijk met een bosje bloemen, een ontbijtje op bed of een geurtje.

Wil je dit jaar een persoonlijker cadeau voor je moeder? Maak dan een moederdagcadeau vol met foto’s die haar dierbaar zijn. De onderstaande cadeautjes maak je helemaal zelf, net als vroeger. Dat weet jouw mama ongetwijfeld te waarderen... 

Maak een origineel fotoboek

We leven in een digitaal tijdperk waarin we heel veel foto’s maken die overal opgeslagen staan. Dit is voor jouw moeder natuurlijk een heel ander verhaal. Ze heeft vast allemaal losse foto’s ergens opgeborgen.

Geef haar daarom met Moederdag een fotoboek vol met foto’s van vroeger cadeau. Begin bij haar jeugd en eindig met een foto van het hele gezin. Je kunt de oude foto’s snel en simpel digitaal maken met een handige app. 

Tijd als moederdagcadeau

Dit is het meest voor de hand liggende cadeau, maar wat maak je jouw moeder hier blij mee. Neem je moeder mee voor een dagje uit. Dit kan een actieve workshop zijn, een rustig bezoekje aan een van de vele botanische tuinen of een heerlijke picknick in een park.

De essentie van dit moederdagcadeau is de tijd die jullie samen doorbrengen om gezellig te kletsen. Vergeet dit dagje natuurlijk niet vast te leggen met de camera zodat ze hier later ook nog van kan genieten. 

Tip: Een leuke manier om jullie dagje uit vast te leggen, is om retro prints te maken. Je kan dit eenvoudig online doen. 

Ook moederliefde gaat door de maag

Heeft jouw moeder een favoriet drankje of is ze dol op chocolade? Geef haar dan een smakelijk moederdagcadeautje.

Een doos Merci chocolade met een persoonlijk bedrukte wikkel eromheen zorgt ervoor dat dit niet alleen een lekker cadeau is, maar ook een met een leuke herinnering.

Houdt jouw moeder niet zo van chocolade? Dan kun je ook een wijnkist bedrukken met een lieve boodschap en een foto. Bij de wijnkist kun je een flesje wijn bestellen of je vult de kist met een ander lekker drankje.

Kleinste cadeautjes voor Moederdag

Is jouw moeder een bezige bij en wil je haar op Moederdag verrassen met een lief cadeautje? Geef haar dan een Moederdag jar. Dit hippe weckpotje vul je met allemaal kleine cadeautjes.

Maak dit cadeau nog leuker door de mason jar te vullen met briefjes waarop staat dat je iets voor haar gaat doen. Zo kun je opschrijven dat je een keer gaat koken of haar een cursus Facebook gaat geven. Kortom, allemaal kleine taken waarmee je haar gaat helpen.

Wissel de briefjes af met leuke quotes van moeders eigen typische uitspraken. Zo kan ze elke week een briefje uit haar Moederdag jar halen zodat ze er het hele jaar met een glimlach van kan genieten.

Maak je eigen mok

Houdt jouw moeder ook van een lekker bakje koffie ’s ochtends? Laat haar dan voortaan extra genieten! Ontwerp je eigen mok met foto! Kies de mooiste foto van jullie samen uit en laat deze afdrukken op de mok.

Je kunt er ook voor kiezen om de verrassing nog groter te maken door een magische mok cadeau te geven! Deze mok is standaard zwart gekleurd. Zodra je een warme drank er inschenkt, wordt de foto op de beker zichtbaar.

Doordat de mokken gemaakt zijn van echt keramiek, blijft de foto jarenlang goed! Deze mokken zijn daarnaast ook nog eens geschikt voor vaatwasser én magnetron!

Inspireer anderen met jouw creatie.. en ontvang €5 aan korting op jouw volgende bestelling