powered by

De leukste ideeën voor slingers

Binnenkort een verjaardag, babyshower of andere viering op de planning staan? Voor ieder feest kun je ze wel gebruiken; slingers. Hoe leuk is het dan om deze zelf te maken? Bij Fotofabriek is het nu mogelijk om je eigen gepersonaliseerde slingers te maken en in dit artikel geven we je de leukste tips & tricks om dit te doen.

Leuke patroontjes voor slingers

Je kunt het niet zo gek bedenken of het is mogelijk om op een slinger te zetten. Ben je bijvoorbeeld 5 jaar getrouwd en vieren jullie dit met een feestje? Versier de slinger dan met hartjes ter decoratie. Ook voor de verjaardag van je zoon of dochter kun je leuke versieringen verzinnen.  Is je zoontje bijvoorbeeld gek op voetbal? Maak er dan een voetbal slinger door de vlaggetjes met voetballen te versieren.

De letter slingers

Je bent jarig en dat moet natuurlijk wel duidelijk aangegeven worden op de slingers. Het is daarom leuk om per vlaggetje die aan de slinger hangt een letter af te beelden. Uiteindelijk zul je dan afgebeeld ‘gefeliciteerd’ hebben staan of ‘happy birthday’. Je kan er dan zelf nog voor kiezen of je de slinger een rustige achtergrond wilt geven, zoals witte letters op een zwart vlaggetje. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om de vlaggenlijn wat opvallender te maken, met bijvoorbeeld een roze achtergrond en sterretjes als decoratie.

Slingers met eigen foto’s

Om je slingers extra persoonlijk te maken, kun je er ook voor kiezen om ze te laten drukken met je eigen foto’s. Dit kan eenvoudig in de Online Editor van Fotofabriek. Kies er bijvoorbeeld voor om bij de verjaardag van je zoon of dochter ieder levensjaar af te beelden op de vlaggetjes. Daarnaast is het ook leuk om gepersonaliseerde slingers op te hangen bij een babyshower. Hier kan je bijvoorbeeld mooie zwangerschapsfoto’s en echo foto’s op afbeelden. Tijdens een vrijgezellenfeestje de bruid verrassen met leuke slingers met foto’s van haar en haar bruidegom is ook erg leuk.

Slingers in verschillende vormen

Je kunt in plaats van allerlei leuke afbeeldingen en patroontjes natuurlijk ook kiezen voor verschillende vormen voor je slingers. We zijn natuurlijk allemaal bekend met de driehoekvormige slingers. In plaats van het gebruiken van hartjes ter decoratie kan je bijvoorbeeld ook slingers in een hart vormpje knippen. Ook zijn de laatste tijd vierkante slingers erg populair. Je kunt er daarnaast ook voor kiezen om de vlaggenlijn in lettervorm te kopen. De vorm van de slingers zijn dan zelf letters, in plaats van letters afgebeeld op een slinger. 

Inspireer anderen met jouw creatie.. en ontvang €5 aan korting op jouw volgende bestelling