powered by

Valentijnsdag: de leukste uitjes en cadeaus

Valentijnsdag komt er weer aan! Koop je net als voorgaande jaren snel onderweg een bosje rozen? Of gaan jullie weer naar die ene pizzeria waar jullie ieder jaar komen? Dit wordt waarschijnlijk erg gewaardeerd, maar na een aantal jaar hetzelfde restaurant of bosje bloemen is het ook wel eens leuk om wat origineels te gaan doen of te geven. Lees in dit artikel wat de leukste dingen zijn om te doen of om cadeau te geven met Valentijnsdag.

Ga samen schaatsen

Het is erg leuk om samen met je partner te gaan schaatsen. Trek je warmste trui aan, doe een lekkere sjaal om en je bent er klaar voor! Drink na afloop een warme chocolademelk bij een cafeetje. Willen jullie liever thuis opwarmen? Drink warme chocolademelk uit een magische mok of drink een kopje koffie uit je gepersonaliseerde koffiemok

Als je partner niet heel goed kan schaatsen, kun jij eventueel ondersteunen waar nodig.  Anders staan er altijd stoelen of andere handige elementen waardoor het schaatsen makkelijker wordt. Als het koud genoeg is kun je naar een schaatsbaan buiten, maar mocht er geen ijs zijn om op te schaatsen, kun je altijd naar een overdekte ijsbaan gaan. 

Leukste foto’s samen laten afdrukken

Willen jullie liever de hele dag thuis blijven? Ga samen op de bank (oude) foto’s kijken! Pak er een kopje thee bij en wat lekkers. Hoe leuk is het om te zien hoe jouw geliefde er vroeger uitzag. Hebben jullie al lang een relatie? Bekijk de foto’s terug van jullie prille tijd of eerste vakantie. Samen foto’s kijken roept heel veel herinneringen op. Laat jullie leukste foto’s afdrukken in een fotoboek of laat een foto van jullie afdrukken op aluminium of op hout.

Eerste date herbeleven

Wanneer was jullie eerste date? Waar was dit en wat deden jullie? Kan je je dit nog goed herinneren? Was dit in een restaurant? De kroeg op de hoek? Of de dierentuin? Of hebben jullie iets heel anders gedaan? Ga jullie eerste date samen herbeleven! Bestel dezelfde drankjes of ga naar de dieren die jullie het leukst vonden in de dierentuin. Haal de herinneringen van jullie prille tijd op door jullie eerste date opnieuw te beleven. Een geslaagde dag gegarandeerd!

Wil je je "eerste date" toch nog verrassen? Neem dan een doos Merci mee.  

Saunadag

Ga er samen tussen uit! Boek een heerlijke saunadag mét massage. Hoe heerlijk is het om quality-time te hebben met je partner? Ga na de sauna samen een hapje eten en jullie zijn helemaal tot rust gekomen.

Vinden jullie de sauna te duur? Organiseer dan een spadag bij jullie thuis! Haal allemaal maskers en geurkaarsen in huis en kom samen tot rust. Geef elkaar een massage en bestel ’s avonds jullie lievelingseten. Jullie dag kan niet meer stuk!
 

Maak een 3-gangendiner

Geen zin om de deur uit te gaan? Maak samen een 3-gangendiner! Zoek allemaal lekkere recepten uit. Kijk bijvoorbeeld op het internet of blader tijdschriften door. In de supermarkt liggen vaak ook kaartjes met recepten, misschien zit hier iets leuks bij?

Wil je helemaal uitpakken met het diner? Personaliseer dan zelf placemats, maak een eigen menukaart en maak je dessert in een mok! Zoek bijpassende wijnen uit en het diner is geslaagd! Hoe leuk is het om deze wijnen te bewaren in een gepersonaliseerde wijnkist of om achteraf cadeau te geven?

Inspireer anderen met jouw creatie.. en ontvang €5 aan korting op jouw volgende bestelling