powered by

Vaderdag cadeau tips

Vaderdag, de dag om jouw vader extra te verwennen. Het blijft lastig om elk jaar opnieuw een leuk cadeau voor hem te verzinnen. Elke vader is natuurlijk weer anders. Kies een cadeau dat past bij jouw vader. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan de hobby's van je vader.

Er zijn vele cadeaus waar jij jouw vader blij mee kan maken. Wij hebben een paar cadeau ideeën. Lees snel verder en laat je inspireren! 

De keukenprins

Is jouw vader de kok in huis? Dat is gunstig! Er zijn namelijk erg leuke cadeaus op gebied van koken te vinden. Rond Vaderdag zijn de temperaturen al iets hoger en is het dus barbecue weer! Geef je vader daarom bijvoorbeeld barbecue gerei of een stoer leren schort voor bij het barbecueën. Is je vader niet zo van het barbecueën? Geef hem dan een leuk kookboek of een mooie messenset.

Houdt jouw vader wel van een wijntje bij het eten? Geef dan een gepersonalisserde houten Wijnkist cadeau! Kies uit een 1-vaks of een 2-vaks wijnkist voor de echte wijnliefhebbers. 

Is je vader meer een bier liefhebber? De bierkist kun je ook los bestellen en zelf vullen met bijvoorbeeld speciaalbier. Personaliseer de houten kist door een leuke quote of een foto van jullie samen op de voorkant te plaatsen! 

Daddy cool

Is jouw vader gek van gadgets en technische dingen? Op internet kun je veel websites vinden vol met leuke gadgets. Een magnetische flessenopener bijvoorbeeld of een sleutelhanger die je helpt om je verloren sleutels weer te vinden. Je kunt het zo gek niet bedenken. Kijk eens rond op verschillende websites. Je zult vast iets leuks tegen komen voor Vaderdag!

Is jouw vader een georganiseerd type? Misschien is dan een nieuwe portemonnee een ideaal cadeau voor Vaderdag. Pasjes houders zijn tegenwoordig helemaal hot en erg handig voor het bij elkaar houden van alle pasjes die je vader heeft.

Wat dacht je van een telefoonhouder in je vaders auto? Superhandig wanneer je vader vaak gebruik maakt van navigatie op zijn telefoon. Zo zijn er nog veel meer handige gadgets om te geven aan je vader. Ga eens opzoek en bedenk wat goed bij jouw vader zou passen!

Een cadeau in de vorm van herinneringen

Houdt jouw vader van herinneringen ophalen? Dan is een fotoboek vol foto's het ideale cadeau voor je vader op Vaderdag. In dit fotoboek kun je allemaal leuke en gekke foto’s van jou en je vader toevoegen. Denk aan foto’s van vroeger of van verschillende vakanties met je vader of gezin.

Kies uit een spiraal-, soft- of hardcover fotoboek en kies een formaat. In de Online Editor van Fotofabriek kun je makkelijk met de snelhulp foto’s toevoegen. Je zult merken; een fotoboek ontwerpen is superleuk om te doen doordat je foto's uit de oude doos haalt!

Een activiteit

Neem je vader een dagje mee uit. Je kunt bijvoorbeeld samen met je vader of met het gezin een leuke activiteit doen. Of je hem nou uit eten neemt, met hem naar de film gaat of met het hele gezin naar de kinderboerderij gaat. Het maakt niet uit wat voor activiteit het is, het gaat erom dat je tijd met je vader doorbrengt. Dit zal je vader hoe dan ook erg leuk vinden!

Tip: maak een gepersonaliseerde kaart waarin je vertelt welke activiteit jullie gaan doen. Hierbij kun je vermelden waar het is, wanneer jullie gaan en met wie. Voeg een leuke foto toe van jullie toe op de voorkant en voilà! Zo heb je snel en makkelijk een superleuk kaartje gemaakt om te geven op Vaderdag!

Maak je eigen mok

Houdt jouw vader ook van een lekker bakje koffie ’s ochtends? Laat hem dan voortaan extra genieten! Ontwerp je eigen mok met foto! Kies de mooiste foto van jullie samen uit en laat deze afdrukken op de mok.

Je kunt er ook voor kiezen om de verrassing nog groter te maken door een magische mok cadeau te geven! Deze mok is standaard zwart gekleurd. Zodra je een warme drank er inschenkt, wordt de foto op de beker zichtbaar.

Doordat de mokken gemaakt zijn van echt keramiek, blijft de foto jarenlang goed! Deze mokken zijn daarnaast ook nog eens geschikt voor vaatwasser én magnetron!

Inspireer anderen met jouw creatie.. en ontvang €5 aan korting op jouw volgende bestelling