powered by

Tips voor de leukste Valentijnsdag cadeaus

Valentijnsdag staat weer voor de deur en dus is het tijd om je geliefde te verrassen met een lief gebaar. Een mooi bloemetje of een romantisch weekendje weg. Nu horen we je denken; ‘’ Lekker origineel’’. Een bos bloemen is inderdaad vrij cliché…maar wat nou als je daarbij een doos met chocolade geeft met een hierop een afbeelding van jullie samen? Lees snel verder en ontdek op welke manieren jij
jouw geliefde op originele wijze kan verrassen!

Voor de dorstige Valentijn

Altijd weer lastig om een leuk cadeautje te kopen voor je partner. Zijn interesses kunnen erg uiteenlopend zijn of een cadeautje voor Valentijnsdag interesseert hem helemaal niks. Hoe dan ook, een cadeau waar over na is gedacht wordt vrijwel altijd gewaardeerd. Misschien is je partner wel dol op bier of een glaasje wijn s’ avonds. Hoe leuk is het dan om hem te verrassen met een gepersonaliseerd houten kistje, waar je de bierflesjes of wijn in kan leggen. Het is natuurlijk zonde om het mooie kistje na afloop weg te gooien. Wat dacht je van een opberger voor zijn horloges of jouw sierraden? Zo kunnen jullie samen blijven genieten van zijn valentijnscadeau. De unieke houten kist kun je heel eenvoudig ontwerpen in onze online editor.

 

 

Een origineel Valentijnscadeautje voor de planner

Is jouw partner altijd druk in de weer en niet weg te slaan van haar agenda? Dan is een gepersonaliseerde agenda een leuk en origineel cadeau. Plaats de mooiste familiekiekjes of foto’s van jullie samen in de agenda en verras haar met dit mooie cadeau. Om het helemaal af te maken kun je een qr code in de agenda plaatsen gelinkt aan een lieve videoboodschap voor je partner. Hoe bijzonder is dat! Benieuwd naar hoe je deze qr code kan maken? Op onze inspiratiepagina vind je hierover een artikel. Lees je dit artikel een aantal dagen voor Valentijnsdag en heb je geen tijd meer om het mooi in te pakken? Geen paniek, bij ons kun je de agenda in laten pakken. Hierdoor heb je meer tijd over om je partner in de watten te leggen.

Voor jullie samen

Natuurlijk is het ook altijd mogelijk om een cadeautje te geven waar jullie beiden wat aan hebben. Denk aan een lekker etentje, een bioscoopbon of een romantisch weekendje weg. Als jullie beiden dol zijn op zoetigheid dan is het misschien leuk om een doos merci chocolade te geven met een persoonlijke foto en boodschap erop.

Het is ook leuk om een blijvende herinnering cadeau te geven. Laat daarom jullie leukste foto samen afdrukken op een mok met foto. Zo geniet je nog meer van een lekker bakje koffie in de ochtend! Kortom, veel mogelijkheden om er een geslaagde Valentijnsdag van te maken!

Top 3 Valentijnsdag cadeaus

Mocht je nou nóg meer leuke tips willen voor een verrassend Valentijnscadeautje, hier een aantal ideeën ter inspiratie:

Top 3 originele Valentijnscadeaus

  1. Heeft jouw Valentijn geen last van hoogtevrees? Dan is een ballonvaart een super romantisch en origineel valentijnscadeau voor hem of haar.
  2. Als jullie beiden dol zijn op lekker eten dan is een kookworkshop ontzettend leuk om samen te beleven. 
  3. Een mooie foto van jullie beiden voor aan de muur. Hiervoor kun je creatief zijn met materialen, zoals canvas of wat dacht je van hout?

Inspireer anderen met jouw creatie.. en ontvang €5 aan korting op jouw volgende bestelling