powered by

Zelf een wenskaart maken

Je kunt voor verschillende gelegenheden iemand verrassen met een wenskaart. Is er iemand binnenkort jarig of geslaagd? Of wil je een kaart maken voor Moederdag, Valentijnsdag of kerst? Je kunt deze wenskaart kopen in de winkel, maar hoe leuk is het om een gepersonaliseerde wenskaart te maken? Lees dan snel verder zodat jij iemand kan verrassen met een zelfgemaakte wenskaart.

Het formaat kiezen

Allereerst kun je kiezen uit een enkele of dubbele kaart (boek vorm). Op de enkele kaart heb je de voor- en achterkant om te vullen. Als je voor de dubbele kaart kiest kun je niet alleen de voor- en achterkant vullen maar ook nog eens de binnenkant. Je kan de gepersonaliseerde wenskaarten per stuk en per set kopen. 

Voor de enkele kaart kun je kiezen uit een A5 en A6 formaat (liggend en staand). Voor de dubbele kaarten is het naast de A5 en A6 kaarten ook mogelijk om vierkante kaarten en een kaart op A4 formaat te maken. Een extra grote kaart om te versieren dus! De grootte van de wenskaart ligt er vooral aan voor welke gelegenheid het is. Voor verjaardagen is een A4 formaat namelijk erg geschikt

Opmaak van de kaart

Nadat je het perfecte formaat hebt gevonden voor jouw wenskaart, kun je beginnen met de opmaak van de kaart. Kies een thema waarbij je een kant-en-klaar ontwerp automatisch wordt ingevuld. Als je je kaart zelf wilt opmaken, kan je kiezen voor een handig hulpmiddel; indelingen. Wil je een foto op de volledige lengte en breedte van de kaart? Maak hier dan gebruik van. De kans is hiermee kleiner dat er witranden kunnen ontstaan bij het drukken van de kaart.

Personaliseer de wenskaart

Wanneer je het perfecte thema of indeling hebt gekozen, kan je beginnen met het personaliseren van je kaartje. Zoek daarna je mooiste foto's uit die je op je kaart wilt toevoegen. De foto's kun je op alle zijden plaatsen. Zet een leuke tekst op de voor- en binnenkant. Je kunt er ook voor kiezen om thuis met pen erin te schrijven, dit maakt het nog iets persoonlijker.

Inspireer anderen met jouw creatie.. en ontvang €5 aan korting op jouw volgende bestelling