powered by

Fotografie

Bewust fotograferen en leren selecteren

Bewust fotograferen en leren selecteren

Door gastblogger: Fotograaf Ingmar Timmer

Wat een enorme luxe hebben we met al die megabytes aan ruimte in onze telefoons en camera’s. Het geeft ons de vrijheid om riant te kunnen fotograferen en thuis te komen met beelden die een verhaal of een emotie vertellen. Voorzien van de bekende filters hebben we al snel prachtige foto-avonturen en herinneringen vastgelegd. Zeker tijdens de vakantie worden er bergen foto’s gemaakt, we hebben tenslotte dan de meeste tijd. Maar dat heeft ook een keerzijde; waar gaan we uit kiezen om er een fraai fotoboek van te maken?

Leer bewust te fotograferen voor een perfecte compositie en het juiste moment. Stel jezelf vragen en wees kritisch. Je zult zien dat de enorme hoeveelheid foto’s die je hebt gereduceerd tot een selecte hoeveelheid, prachtig zijn. Grote kans dat jouw enthousiasme om aan een fotoboek te beginnen hierdoor groeit. In dit artikel vertellen we je hoe je dit het beste kunt doen!

Een fotomozaïek afdrukken als wanddecoratie

Een fotomozaïek afdrukken als wanddecoratie

Wil je een origineel cadeau geven of eens iets anders aan de wand hebben hangen in huis? Kun je echter uit al je prachtige foto’s niet kiezen welke foto dit keer afgedrukt moet worden als wanddecoratie? Ga dan eens voor een fotomozaïek!

Een fotomozaïek kun je op verschillende materialen maken. In dit artikel leggen we eerst uit wat een fotomozaïek precies is en vervolgens geven we je een aantal tips hoe je een mozaïek foto maakt. Daarna geven we een aantal tips op welke materialen een fotomozaïek leuk af te drukken is.

Inspireer anderen met jouw creatie.. en ontvang €5 aan korting op jouw volgende bestelling