powered by

Creatief met mokken

Je kan nu ook je eigen unieke mokken ontwerpen bij Fotofabriek. Een mok met foto of een mok met tekst is eenvoudig te maken in onze Online Editor. De mokken kan je voor veel verschillende gelegenheden gebruiken. Zo kan je de mok bijvoorbeeld voor jezelf maken, maar het is ook een origineel cadeau.

Een bedrukte mok is niet alleen praktisch om uit te drinken, maar kan ook op allerlei andere creatieve manieren gebruikt worden. Wat dacht je van een mok als pennenhouder of een mok waar je een plantje in kan doen? Lees dan snel verder en ontdek wat voor creatieve dingen jij allemaal kunt doen met de bedrukte mokken van Fotofabriek!

Mok met foto als pennenhouder

Een handige manier om je gepersonaliseerde mok te gebruiken, is als pennenhouder. Zo heb je een handig plekje om je pennen/potloden in te bewaren en vrolijk je tegelijkertijd je bureau wat op.

Kies één van je mooiste vakantiefoto’s uit of juiste meerdere om er een collage van te maken. Op deze manier heb je altijd een mooie herinnering aan je vakantie op je bureau. Een ander idee is om een foto van je huisdier op de mok te laten bedrukken voor je pennenhouder.  

Een mok met foto cadeau geven

Een mok met foto is ook geschikt als cadeau. Geef de mok bijvoorbeeld aan je beste vriendin of collega. Gebruik dan een mok met een foto van jullie beiden. Ook kan je een collage maken met verschillende foto’s van jullie samen. Een gepersonaliseerde mok is ook leuk als Vaderdag- of Moederdagcadeau.

Een feestelijke toevoeging is om de bedrukte mok te vullen met bijvoorbeeld chocolaatjes of een waardebon en de mok vervolgens in te pakken met doorzichtig foliepapier.  

Bloemen in je mok met foto of mok met tekst

Heb je geen potjes meer voor je nieuw gekochte vetplantjes of andere leuke kleine plantjes? Een mok bedrukken biedt dan uitkomsten! Je zal hier niet direct aan denken, maar de mok met tekst of mok met foto kan je gebruiken als bloempotje. Een plantje in een bedrukte mok is ook een origineel cadeau. De ontvanger van het cadeau zal versteld staan!

Magische mok

Net iets anders dan een standaard fotomok is een magische mok. Dit is ook een mok met foto, maar deze foto is niet direct zichtbaar. De foto of tekst wordt zichtbaar wanneer er een warme drank in de mok wordt geschonken. Dit brengt een verrassingseffect met zich mee.

De magische mok is leuk om zelf te houden, maar ook geschikt om als cadeau te geven. Begin direct met het ontwerpen van de magische mok met foto of met tekst!  

Een mok met tekst

Ook kan je een mok met tekst ontwerpen. Je kan hierbij denken aan een citaat of een naam van iemand. Een mok met naam kan je natuurlijk voor jezelf maken met je eigen naam erop, maar het is ook leuk om het als cadeau te geven. Denk aan een verjaardag, Moeder- of Vaderdag of misschien wel een babyshower. De mok met tekst kan je ook aan één van je favoriete collega’s geven. Begin direct met het maken van een mok met tekst of een mok met foto. 

Hoe maak je een mok met foto?

Een mok met foto of een mok met tekst maak je eenvoudig en snel bij Fotofabriek door de volgende stappen te volgen:

  1. Open de Online Editor en kies het soort mok
  2. Upload de foto of meerdere foto’s die je op de mok wilt hebben
  3. Plaats de foto of foto’s op de juiste plaats op de mok 
  4. Wanneer je de foto’s op de juiste plek hebt geplaatst, klik dan op ‘bestellen’ rechtsboven

Heb jij al een creatieve mok gemaakt? Laat het ons weten!

Inspireer anderen met jouw creatie.. en ontvang €5 aan korting op jouw volgende bestelling