powered by

Back to school - Ontwerp je eigen schoolartikelen

De zomervakantie is na deze week voor alle regio’s begonnen! Lekker even niet meer naar school en genieten van je vrije dagen. Misschien ga je wel op vakantie of blijf je gewoon lekker thuis.

Je zal ongetwijfeld mooie herinneringen maken en wat is er nou leuker om al deze herinneringen vast te leggen in een unieke schoolagenda, collegeblok of schrift? Zo kun je nog even nagenieten van die fijne zomervakantie in Spanje of die toffe kampeervakantie in Frankrijk.

Lees snel verder en ontdek hoe jij een gepersonaliseerd schoolartikel kan ontwerpen! 

Een gepersonaliseerde schoolagenda

Met een gepersonaliseerde schoolagenda zal je zoon, dochter of kleinkind ongetwijfeld de leukste agenda van de klas hebben.

Je kunt bijvoorbeeld leuke foto’s van jouw en je vriendinnen toevoegen of zelf een bladzijde maken waar jouw klasgenootjes leuke berichtjes achter kunnen laten. Dit is niet alleen leuk om te doen tijdens de les, maar ook nog eens erg leuk om later terug te lezen!   

Hoe maak je zelf een agenda?

Een agenda maken doe je eenvoudig en snel bij Fotofabriek door de volgende stappen te volgen:

  • Open de Online Editor en kies vervolgens het type schoolagenda
  • Kies de gewenste foto’s die je op de omslag wilt hebben of in de inhoud van de agenda
  • Wanneer je de agenda klaar hebt, klik je op bestellen bovenin en je hebt de agenda zo snel mogelijk in huis

Overige schoolspullen personaliseren

Naast het maken van een unieke agenda, kan je bij Fotofabriek nog veel meer creatiefs met je vakantiefoto’s.

Ontwerp bijvoorbeeld een leuk schoolschrift, multomap, collegeblok of notitieboek.  Op deze manier maak je wel op een hele originele manier aantekeningen. Benieuwd naar hoe je een schoolschrift maakt? Lees hier hoe je een schoolschrift kan maken. Ontwerp de omslag zelf met teksten, foto’s of plaatjes.  

Je kan ook verschillende vakantiefoto’s verdelen over de schoolartikelen.  Zo heb jij een unieke serie schoolartikelen met je mooiste vakantiefoto’s.

Het is natuurlijk ook mogelijk om naast vakantiefoto’s, andere mooie herinneringen vast te leggen in een schoolartikel. 

Een gepersonaliseerd schoolartikel cadeau geven

Een uniek schoolartikel is niet alleen leuk om zelf te maken, het is ook een perfect cadeau voor iemand die straks van plan is te starten met het nieuwe schooljaar.

Verzamel de leukste vakantiefoto’s van bijvoorbeeld je kleinkind en verras hem of haar met een uniek verjaardagscadeau. Om het helemaal af te maken kun je bij het cadeautje ook een mooie kaart opsturen met een persoonlijk berichtje. 

Je kan tijdens het bestelproces van de gepersonaliseerde agenda ervoor kiezen om de agenda in te laten pakken met leuk cadeaupapier. Een gepersonaliseerde agenda is uniek en zal dus zeker in de smaak vallen.  

Inspireer anderen met jouw creatie.. en ontvang €5 aan korting op jouw volgende bestelling