powered by

Trouwen

De beste tips voor een perfecte bruiloft

De beste tips voor een perfecte bruiloft

Eerder gaven wij 4 tips om je te helpen bij het plannen van jullie bruiloft. Hier kun je een weddingplanner voor inhuren, maar what’s the fun in that? Het organiseren van een bruiloft kost veel tijd maar met deze tips verander je vanzelf in de perfecte trouwplanner, zonder dat het extra geld kost!

Grote plus, de bruiloft wordt zo echt persoonlijk en die zweetdruppels zijn het allemaal waard. 

Vrijgezellenfeest organiseren

Vrijgezellenfeest organiseren

Je beste vriend of vriendin gaat binnenkort trouwen en is druk bezig met het plannen van de bruiloft. Door al die stress verdient hij of zij eens flink in het ‘zonnetje’ gezet te worden. Een bruiloft zonder vrijgezellenfeest is namelijk alles behalve 'vrij gezellig'. Vaak worden deze dagen bijgebleven als onvergetelijke dagen. Bij het organiseren van zo’n onvergetelijke dag komt veel meer kijken dan men verwacht. Wij helpen je een handje op weg naar die ene mooie dag.    

Trouwfotografie

Trouwfotografie

Het laten vastleggen van je mooiste dag

De vogeltjes fluiten vrolijk en de zon begint weer volop te schijnen. Dit kan maar één ding betekenen; het trouwseizoen is weer van start gegaan! Veel stellen besluiten dan ook om in de maanden mei t/m september te gaan trouwen. Het plannen van je bruiloft kan best wat stress opleveren. Zo moet je een cateraar regelen, een dj kiezen, een gastenlijst opstellen noem maar op. Maar hoe zorg je ervoor dat de dag van je leven mooi vastgelegd wordt op beeld? Kies je voor trouwfoto’s? of wil je een video van je bruiloft? Keuzes, keuzes en nog meer keuzes. In dit artikel helpen we je een handje door je alle do’s en dont’s van trouwfotografie te vertellen. 

Inspireer anderen met jouw creatie.. en ontvang €5 aan korting op jouw volgende bestelling