Jubileumcadeau maken bij Fotofabriek

9,0

(18784 beoordelingen)

Jubileum cadeaus

Een jubileum is een goed moment om stil te staan bij een bijzondere gebeurtenis. Dit kan gaan om een werknemer die al 12,5 jaar in dienst is, een 25-jarig jubileum met je beste vriendin of het 50-jarig trouwjubileum van je ouders. Ben jij op zoek naar ideeën voor een origineel jubileumcadeau? Dan ben je bij Fotofabriek aan het juiste adres.

Huwelijksjubileum cadeau

Ben jij uitgenodigd voor een 25-jarig huwelijksjubileum? Dan wil je natuurlijk een origineel cadeautje geven op deze bijzondere dag. Zeker wanneer het gaat om familie of vrienden die deze mijlpaal hebben bereikt. Heeft het stel een favoriet drankje? Dan is een bedrukte houten wijnkist met een lekker drankje een smakelijk jubileumcadeau die je helemaal zelf kunt personaliseren.

Om dit jubileumcadeautje compleet te maken kun je een stuk of 20 vragen in de wijnkist stoppen. Zo kan het stel een leuke avond met dit cadeau beleven. Dit huwelijkscadeau is leuk voor pasgetrouwde stellen, maar ook voor stellen die al 25 jaar of langer getrouwd zijn.

Bekijk wijnkisten
Huwelijksjubileum wijnkist

Jubileumcadeaus voor bedrijven

Bestaat het bedrijf van vrienden 10 jaar en zoek je hier een jubileumcadeau voor? Er zijn ongetwijfeld foto’s gemaakt in de afgelopen jaren en deze foto's kun je goed gebruiken voor dit cadeautje. Je kunt namelijk al deze momenten vastleggen in een fotoboek en zo heb je een bijzonder jubileumcadeau voor het bedrijf. Van de verbouwing tot aan de dag van het 10-jarig bestaan. Al deze herinneringen brengen vast weer een fijn gevoel naar boven.

Natuurlijk kan het ook zijn dat een werknemer al 25 jaar in dienst is! Ook dit is reden voor een feestje en een uniek jubileumcadeautje zoals een fotoboek. Laat alle collega’s wat schrijven over de werknemer en plaatst hier leuke foto’s bij.

Bekijk fotoboeken
Jubileumcadeau fotoboek

Jubileumcadeau voor vrienden

Zoek jij een jubileumcadeau voor een vriend of vriendin omdat jullie elkaar al jaren kennen? Dan is deze bijzondere vriendschap de moeite waard om een origineel cadeau voor te maken. Maak bijvoorbeeld een mooie fotocollage van jullie samen. Kies uit een foto op canvas, forex, plexiglas en nog veel meer. Verzamel de leukste foto’s en ga samen weer even terug in de tijd.

Bekijk wanddecoratie
Jubileumcadeau canvas

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...

Inspiratie nodig? Deel jouw online fotoproduct en inspireer anderen.

Ben je op zoek naar ideeën voor jouw fotoboek of wanddecoratie? Laat je inspireren op ons inspiratieplatform door prachtige voorbeelden van anderen en het verhaal erachter, interviews met fotografen en natuurlijk veel meer.

Ontvang 5000 punten cadeau
Naar inspiratieplatform