actie
Tijdelijk: 25% korting op een Fotoboek Hardcover A4 Staand of Liggend!
Kalenders

Kalender maken

9,0

(4642 beoordelingen)

Een kalender van Fotofabriek is goedkoop en van uitstekende kwaliteit. Je bepaalt zelf hoe je kalender eruit komt te zien. Plaats je eigen foto's, teksten en cliparts op de kalender. Vul de kalender alvast in met bijvoorbeeld verjaardagen, wedstrijden of feestdagen. Zet kleine foto’s bij de dagen in de kalender en plaats je mooiste foto’s in het groot boven de kalender om zo je eigen kalender compleet maken. Leuk om aan vrienden of familie cadeau te geven. Of maak als club of vereniging een ingevulde fotokalender met alle leden.

Je kunt gemakkelijk en snel in onze professionele gratis software een goedkope kalender maken. Probeer eens een mooie kalender te maken met foto’s van je laatste vakantie, van je familie, vrienden of vereniging of maak zelf een kalender met de mooiste foto’s van je huisdieren. Hieronder staan enkele verschillende soorten en maten waarmee je zelf een kalender kunt maken.

Hoe wij onze kalenders produceren

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...

Inspiratie nodig? Deel jouw online fotoproduct en inspireer anderen.

Ben je op zoek naar ideeën voor jouw fotoboek of wanddecoratie? Laat je inspireren op ons inspiratieplatform door prachtige voorbeelden van anderen en het verhaal erachter, interviews met fotografen en natuurlijk veel meer.

Ontvang 5000 punten cadeau
Naar inspiratieplatform