wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Maak een prachtige jaarkalender of verjaardagskalender

Een kalender van bij fotofabriek.nl is goedkoop en van uitstekende kwaliteit. Je bepaald zelf hoe je kalender er uit komt te zien. Plaats je eigen foto's, teksten, cliparts en dergelijke. Vul de calendaria alvast in met bijvoorbeeld verjaardagen, wedstrijden of feestdagen. Zet kleine foto’s bij de dagen in de kalender en plaats je mooiste foto’s in het groot boven de calendaria om zo je kalender compleet maken. Leuk om met vrienden of familie als cadeau te geven. Of maak als club of vereniging een ingevulde fotokalender met alle leden.

Je kunt gemakkelijk en snel in onze professionele gratis software een goedkope kalender maken. Probeer eens een mooie kalender te maken met foto’s van je laatste vakantie, van je familie, vrienden of vereniging of maak zelf een kalender met de mooiste foto’s van je huisdieren. Hieronder staan enkele verschillende soorten en maten waarmee je zelf een kalender kunt maken.

Bekijk onze kalenders

Hoe wij onze kalenders produceren

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek