actie
20% korting op alle wanddecoratie
Kalender

Maak een prachtige jaarkalender of verjaardagskalender

Een kalender van bij fotofabriek.nl is goedkoop en van uitstekende kwaliteit. Je bepaald zelf hoe je kalender er uit komt te zien. Plaats je eigen foto's, teksten, cliparts en dergelijke. Vul de calendaria alvast in met bijvoorbeeld verjaardagen, wedstrijden of feestdagen. Zet kleine foto’s bij de dagen in de kalender en plaats je mooiste foto’s in het groot boven de calendaria om zo je kalender compleet maken. Leuk om met vrienden of familie als cadeau te geven. Of maak als club of vereniging een ingevulde fotokalender met alle leden.

Je kunt gemakkelijk en snel in onze professionele gratis software een goedkope kalender maken. Probeer eens een mooie kalender te maken met foto’s van je laatste vakantie, van je familie, vrienden of vereniging of maak zelf een kalender met de mooiste foto’s van je huisdieren. Hieronder staan enkele verschillende soorten en maten waarmee je zelf een kalender kunt maken.

Bekijk onze kalenders

Jaarkalender
vanaf € 7,99
Familieplanner
vanaf € 19,99

Hoe wij onze kalenders produceren

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!