Fotofabriek.nl
Osloweg 75 9723 BJ Groningen
Actie
20% korting op vlakliggende fotoboeken!
Kalender

Kalender maken

Een kalender van bij fotofabriek.nl is goedkoop en van uitstekende kwaliteit. Je bepaald zelf hoe je kalender er uit komt te zien. Plaats je eigen foto's, teksten, cliparts en dergelijke. Vul de calendaria alvast in met bijvoorbeeld verjaardagen, wedstrijden of feestdagen. Zet kleine foto’s bij de dagen in de kalender en plaats je mooiste foto’s in het groot boven de calendaria om zo je kalender compleet maken. Leuk om met vrienden of familie als cadeau te geven. Of maak als club of vereniging een ingevulde fotokalender met alle leden.

Je kunt gemakkelijk en snel in onze professionele gratis software een goedkope kalender maken. Probeer eens een mooie kalender te maken met foto’s van je laatste vakantie, van je familie, vrienden of vereniging of maak zelf een kalender met de mooiste foto’s van je huisdieren. Hieronder staan enkele verschillende soorten en maten waarmee je zelf een kalender kunt maken.

Bekijk onze kalenders

Jaarkalender
vanaf € 7,99
Familieplanner
vanaf € 19,99

Hoe wij onze kalenders produceren

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 35 euro

Bestel je voor 35 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...

Inspiratie nodig? Deel jouw online fotoproduct en inspireer anderen.

Ben je op zoek naar ideeën voor jouw fotoboek of wanddecoratie? Laat je inspireren op ons inspiratieplatform door prachtige voorbeelden van anderen en het verhaal erachter, interviews met fotografen en natuurlijk veel meer.

Ontvang 5000 punten cadeau
Naar inspiratieplatform