wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Polaroid foto's afdrukken

Je oude foto’s in een nieuw jasje. Hoewel de fotocamera’s het van de instant camera’s hebben overgenomen blijven de polaroids populair. Zeg nou zelf, wie is er nou niet gek op die oude polaroid foto’s met de leuke vintage look? Je kunt nu je eigen polaroid foto’s afdrukken bij Fotofabriek!

Terug naar de 80's

Instant camera’s zijn verleden tijd. Je kunt nu heel gemakkelijk de foto’s die je gemaakt hebt met bijvoorbeeld je telefoon of fotocamera afdrukken als polaroids! Door het witte frame creëer je namelijk hetzelfde vintage effect. Voeg je eigen foto’s en teksten toe aan de polaroid en haal hiermee de jaren 80 weer terug in huis.

Je eigen ontwerp

Polaroid foto’s zijn super leuk om als cadeau weg te geven. Je hebt vast veel bijzondere herinneringen met je vrienden of familie. Geef een set polaroids weg om die mooie herinneringen blijvend te houden. Je kunt ook polaroid foto’s afdrukken en vervolgens aan de wand hangen. Koop kleine knijpertjes en hang de polaroid foto’s aan een touwtje. Of plak ze aan de muur voor een leuk en speels effect. Met polaroid foto’s heb je eindeloos leuke ideeën. 

Ga terug naar de 80’s en laat je polaroid foto’s afdrukken!

Bekijk onze polaroids

 

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek