actie
Hardcover A4 voor minder dan 10 euro
  • tuinposter ontwerpen

Tuinposter maken met eigen foto

Ben je op zoek naar een poster voor buiten? Bij Fotofabriek kun je jouw eigen tuinposter maken met je eigen foto’s en teksten. Je kunt een tuinposter maken met een strandfoto om een zonnige sfeer te creëren, of natuurlijk een mooie familiefoto. Hierdoor hoef je niet meer naar die saaie schutting te kijken in de tuin.

Begin direct met het maken van jouw tuinposter:

  1. Open de Online Editor.
  2. Upload jouw eigen foto.
  3. Bewerk de tuinposter naar wens.
  4. Klik op 'Bestellen' en vanaf hier gaan wij aan de slag zodat jij jouw tuinposter thuisbezorgd krijgt.

Tuinposter op maat

Jij bepaald hoe de foto op tuinposter eruit komt te zien. Een tuinposter wordt standaard geleverd zonder of met metalen ringen. Het is ook mogelijk om een tuinposter met doorzichtige ringen te bestellen of eventueel zeilklemmen. In de winkelwagen kun je ook tuinposterhaken toevoegen aan je bestelling.  Hiermee kun je jouw tuinposter met ringen ophangen aan bijvoorbeeld je schutting

zelf een tuinposter maken

Bekijk het assortiment tuinposters

Bekijk het assortiment

Bekijk onze tuinposters

 Foto Op Tuinposter
vanaf € 19,99

Tuinposter bestellen

Buitenposters hebben een hoge kleurechtheid en zijn UV- en weerbestendig waardoor je foto’s niet verkleuren en je jarenlang van je tuinposter kan genieten. Een foto op tuinposter maken we op stevig zeildoek genaamd bisonyldoek.

 Een tuinposter maken kan eenvoudig via de online editor. Ga jij ook een tuinposter maken?

Tuinposteraanbieding vanaf 2 stuks

Wil je meer tuinposters maken? Bij Fotofabriek maak je namelijk al goedkope tuinposters vanaf 2 stuks. Deze tuinposter korting kan wel oplopen tot 30% korting. Begin dus direct met een tuinposter maken.

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!