Vaderdagkaart thema’s

Wil je zelf een vaderdagkaart ontwerpen en ben je nog op zoek naar een leuk ontwerp? In de Online Editor is het mogelijk om je eigen vaderdagkaart te ontwerpen. Hieronder staan gratis thema’s welke jou kunnen helpen bij het maken van de perfecte kaart. Gebruik je eigen creativiteit en laat Fotofabriek je helpen met een van de onderstaande thema’s. De thema’s zijn volledig te personaliseren via de Online Editor. Kies het perfecte thema en klik op ''Begin nu''. Vervolgens kan je jouw kaart volledig personaliseren in onze Online Editor. Hierbij bepaal jij volledig welke foto's en tekst op de kaart komen te staan.

Hoe personaliseer ik mijn eigen vaderdagkaart?

De vaderdagkaart is gemakkelijk te personaliseren via de Online Editor. Hiervoor is het mogelijk om een van de bovenstaande thema’s te kiezen. Zit er geen leuk thema bij of wil je graag je de kaart helemaal zelf ontwerpen? Het is ook mogelijk om volledig zelf te bepalen hoe je vaderdagcadeau eruit komt te zien.

Door de onderstaande stappen te volgen is het gemakkelijk om je eigen vaderdagkaart te personaliseren:

  1. Kies een van de thema’s
  2. Upload jouw gekozen foto(’s)
  3. Voeg tekst en eventueel leuke kleuren toe
  4. Rond de bestelling af

Wij zorgen dat jouw bestelling zorgvuldig en zo snel mogelijk wordt gedrukt en verzonden, zodat jij snel je vader kan verassen met een persoonlijke vaderdagkaart!

Vaderdagkaart mogelijkheden

Om de perfecte vaderdagkaart te ontwerpen is er keuze uit verschillende soorten kaarten. Zo kan je kiezen uit enkele en dubbele kaarten. Ook is het mogelijk om te kiezen voor staande of liggende kaarten. Kies de soort kaart dat bij jou past en ontwerp de perfecte kaart. Het is mogelijk om zowel foto’s als tekst toe te voegen aan de bestaande thema’s. Ook is het mogelijk om te kiezen tussen verschillende lettertypes en kan je foto’s bewerken. Kies je eigen kleuren en zorg zo voor een originele vaderdagkaart.

Voordelen vaderdagkaart

  • Eigen foto’s en tekst
  • Meerdere formaten
  • Per stuk verkrijgbaar
  • Volledig te personaliseren
  • Snelle levering

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...

Inspiratie nodig? Deel jouw online fotoproduct en inspireer anderen.

Ben je op zoek naar ideeën voor jouw fotoboek of wanddecoratie? Laat je inspireren op ons inspiratieplatform door prachtige voorbeelden van anderen en het verhaal erachter, interviews met fotografen en natuurlijk veel meer.

Ontvang 5000 punten cadeau
Naar inspiratieplatform