actie
Lente actie! 25% korting op diverse producten

Valentijnshart maken op karton

9,0

(6305 beoordelingen)

Uitgesneden foto op karton in de vorm van een hart

Een valentijnshart op karton...is geen hart van steen!

Valentijnsdag is de dag waarop je de onbegrensde liefde voor je vriend(in) naar hartenlust kunt tonen. Er zijn natuurlijk verschillende manieren waarop je dit kunt tonen en wat je op deze dag cadeau kunt geven, maar een origineel valentijnscadeau maken kan soms lastig zijn.

Een bos rozen en een doos overheerlijke chocolaatjes is natuurlijk al erg leuk voor je vriendin, maar verdient wellicht niet de originaliteitprijs. Daarom kun je bij Fotofabriek een valentijnshart op karton maken!

Valentijnshart maken

Bekijk ons assortiment

Bekijk het assortiment

Valentijnshart maken

Een valentijnshart bestaat uit 100% recyclebaar karton, is erg licht van gewicht, maar anderzijds ook weer een erg sterk materiaal soort. Dit karton wordt ook wel x-board genoemd en is een uitstekend materiaalsoort om gemakkelijk op te hangen door middel van het plaksysteem of het zwevend ophangsysteem.

Je kunt het valentijnshart op karton geheel zelf ontwerpen. Je kunt met je eigen foto's een valentijnshart maken op karton. Hiervoor kun je één foto beeldvullend plaatsen, maar natuurlijk ook een collage aan foto's toevoegen.

Heb je hier nog niet voldoende aan? Je kunt bijvoorbeeld ook naderhand nog verder knutselen aan het valentijnshart door bijvoorbeeld de leukste herinneringen er op te plakken. Hierbij kun je denken aan concertkaartjes waar jullie geweest zijn, souvenirs van een gezamenlijk vakantie of andere leuke toevoeging. Zo kun je helemaal jullie eigen valentijnshart maken!

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...