wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Valentijnshart maken

Valentijnshart op karton

Een valentijnshart op karton...is geen hart van steen!

Valentijnsdag is de dag waarop je de onbegrensde liefde voor je vriend(in) naar hartenlust kunt tonen. Er zijn natuurlijk verschillende manieren waarop je dit kunt tonen en wat je op deze dag cadeau kunt geven, maar een origineel valentijnscadeau maken kan soms lastig zijn.

Een bos rozen en een doos overheerlijke chocolaatjes is natuurlijk al erg leuk voor je vriendin, maar verdient wellicht niet de originaliteitprijs. Daarom kun je bij Fotofabriek een valentijnshart op karton maken!

Maak een valentijnshart of een andere leuke wanddecoratie

Valentijnshart maken

Een valentijnshart bestaat uit 100% recyclebaar karton, is erg licht van gewicht, maar anderzijds ook weer een erg sterk materiaal soort. Dit karton wordt ook wel x-board genoemd en is een uitstekend materiaalsoort om gemakkelijk op te hangen door middel van het plaksysteem of het zwevend ophangsysteem.

Je kunt het valentijnshart op karton geheel zelf ontwerpen. Je kunt met je eigen foto's een valentijnshart maken op karton. Hiervoor kun je één foto beeldvullend plaatsen, maar natuurlijk ook een collage aan foto's toevoegen.

Heb je hier nog niet voldoende aan? Je kunt bijvoorbeeld ook naderhand nog verder te knutselen aan het valentijnshart door bijvoorbeeld de leukste herinneringen er op te plakken. Hierbij kun je denken aan concertkaartjes waar jullie geweest zijn, souvenirs van een gezamenlijk vakantie of andere leuke toevoeging. Zo kun je helemaal jullie eigen valentijnshart maken!

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek