wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Verjaardagskalender maken met je eigen foto's

Maak een verjaardagskalender van topkwaliteit

Heb je ook altijd zo'n moeite met het onthouden van verjaardagen? Maak dan een verjaardagskalender, spotgoedkoop bij Fotofabriek! 

Je hoeft nooit meer bang te zijn dat je een Facebook melding mist van de verjaardag van je oom, want je vult de verjaardagen van je familie, vrienden en kennissen zelf alvast in. Pimp je kalender met eigen foto's, tekst, leuke achtergronden en cliparts of stickers. Op de verjaardagskalender heb je ook de mogelijkheid om je mooiste foto’s in het groot te laten drukken. Wil jij graag een grote verjaardagskalender maken? Dan is een kalender op A3 formaat hier geschikt voor, maar je hebt ook keuze uit een A4 verjaardagskalender of een langwerpige kalender van 15x42 cm.

Jouw eigen verjaardagskalender maken?

  1. Download de Fotofabrieksoftware of open direct de online editor.
  2. Kies uit ons assortiment je gewenste kalender, we hebben verschillende formaten en soorten. Kies je voor een grote verjaardagskalender, een kleine verjaardagskalender of een langwerpige verjaardagskalender?
  3. Upload jouw eigen foto's, bewerk ze met filters, clipart en voeg alle verjaardagen toe.
  4. Klik op 'bestellen' en jouw verjaardagskalender met foto's ligt supersnel op je deurmat.

Tip: Heb je heel veel foto's? Kies dan eerst de leukste en zet deze in een apart mapje. Zo kun je heel gemakkelijker door je leukste foto's bladeren en veel sneller een verjaardagskalender maken.

Wanneer je de maanden van je verjaardagskalender hebt gevult met je favoriete foto's, kun je alvast de verjaardagen van je beste vrienden en je familie invullen. Doordat je gelijk tekst kunt toevoegen aan de verjaardagskalender hoef je de verjaardagskalender naderhand niet meer te beschrijven! 

Cadeautip:Een foto verjaardagkalender is ook een ontzettend leuk cadeau om te geven!

Je kunt via onze professionele gratis software een verjaardag fotokalender maken. Werk je liever vanuit je eigen ontwerpsoftware, upload dan een pdf in PDF Uploader.

Bekijk onze verjaardagskalenders

Verjaardagskalender thema's

Uiteraard kun je de verjaardagskalender vullen met willekeurige foto's, maar het is ook erg leuk om een verjaardagskalender te maken met een thema. Wij geven je enkele thema's ter inspiratie:

  • Vakantie: een verjaardagskalender maken van je laatste vakantie herinnert je het hele jaar door aan deze fantastische vakantie.
  • Familie: plaats bijvoorbeeld bij elke maand een foto van een familielid die deze maand jarig is.
  • (Huis)dieren: maak een schattige dieren verjaardagskalender, kies voor elke maand of wijd de gehele verjaardagskalender aan je hond of je kat.
  • School: nadert de laatste schooldag? Een verjaardagskalender met foto's van het afgelopen schooljaar is een hartstikke leuk afscheidscadeau.
  • Verenigingenof je nu tennist of voetbal speelt, een verjaardagskalender voor een vereniging kan een goed idee zijn om geld binnen te halen voor je vereniging.
  • Geboorte: je pasgeboren zoon of dochter verdient een speciaal plekje in huis. Met een verjaardagskalender van de kleine spruit zie je elke maand een nieuwe foto.

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek