actie
Vaderdagactie! 25% korting op diverse producten

Vaderdag actie

Lees meer

Vrienschapscadeau maken

9,0

(21462 beoordelingen)

Vriendschapscadeaus

Is één van je vrienden bijna jarig en ben je op zoek naar een origineel cadeau? Verras hem of haar met deze originele vriendschapcadeaus.

Bekijk de vriendschapscadeaus hieronder of start direct!

Bekijk alle cadeaus

Vriendenboekje maken

Maak een persoonlijk vriendenboekje voor je vriend of vriendin. Verzamel een stapel foto’s van leuke momenten die jullie samen hebben gedeeld en zet bijvoorbeeld bij alle foto’s een leuke anekdote.

Je kun kiezen voor een normale grootte fotoboek, maar het is ook mogelijk om een fotoboek te maken in kleinere formaten.

Bekijk dit product
vriendenboek

Foto op hart

Heb je een foto waar jij en je vriend of vriendin leuk opstaan? Maak een foto op hart en maak van deze foto een leuk aandenken.

Een foto op hart wordt gedrukt op karton, dit geeft een extra leuk effect aan je foto’s en het is ook nog eens superlicht.

Bekijk dit product
hart foto

Wijnkist

Wanneer één van je vrienden houdt van een lekker flesje rood op z’n tijd is een wijnkist een perfect cadeau. Het maakt je vriendschapscadeau persoonlijker en geeft je vriend een blijvend aandenken.

Je kunt zelf een een lekker drankje kopen, maar in de kassa kun je ook kiezen om een flesje wijn erbij te bestellen. Zo is dit cadeau gelijk compleet.

Bekijk dit product
vriendschap cadeau

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...