wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Leuke vriendschapscadeaus

Vriendschapscadeaus

Is één van je vrienden bijna jarig en ben je opzoek naar een origineel cadeau? Verras hem of haar met deze originele vriendschapcadeaus.

 Bekijk de vriendschapscadeaus hieronder of bekijk ons gehele assortiment.

Vriendenboekje maken

Maak een persoonlijk vriendenboekje voor je vriend of vriendin. Verzamel een stapel foto’s van leuke momenten die jullie samen hebben gedeeld en zet bijvoorbeeld bij alle foto’s een leuke anekdote.

Je kun kiezen voor een normale grote fotoboek, maar het is ook mogelijk om een fotoboek te maken in kleinere formaten.

Foto op hart

Heb je een foto waar jij en je vriend of vriendin leuk opstaan? Maak een foto op hart en maak van deze foto een leuk aandenken.

Een foto op hart wordt gedrukt op karton, dit geeft een extra leuk effect aan je foto’s en het is ook nog eens superlicht.

Wijnkist

Wanneer een van je vrienden houdt van een lekker flesje rood op z’n tijd is een wijnkist een perfect cadeau. Het maakt je vriendschapscadeau persoonlijker en geeft je vriend een blijvend aandenken.

Je kunt zelf een een lekker drankje kopen, maar in de kassa kun je ook kiezen om een flesje wijn erbij te bestellen. Zo is dit cadeau gelijk compleet.

Leuke vriendschapcadeaus

 

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek