powered by

Cadeautips voor een geslaagde

Is jouw vriend, vriendin, broer, zus, dochter of zoon ein-de-lijk geslaagd? Verras hem of haar dan met een superleuk geslaagd cadeau!

Wat moet je iemand geven wanneer hij/zij geslaagd is? Lees snel verder zodat jij straks het perfecte cadeau aan de geslaagde kunt geven.

Maak een feestelijke kaart

Wil jij laten zien hoe trots jij bent op de geslaagde? Verras hem/haar dan met een gepersonaliseerde kaart! Je kunt kiezen uit een enkele of een dubbele kaart. De enkele kaart is verkrijgbaar in A5 en A6 formaat. De dubbele kaart heeft hierbij nog een A4, 10x10 en 14x14 formaat. 

Wat kun je doen om de kaart leuk te maken? Een foto van de geslaagde op de voorkant toevoegen natuurlijk! De kaart kun je daarna versieren met feestelijke cliparts. Voeg leuke teksten toe door verschillende lettertypes te gebruiken. Alle zijden zijn bedrukbaar. 

 


 

Bak een taart

Houdt de geslaagde wel van zoetigheid? Maak dan een feestelijke taart voor hem of haar. Maak bijvoorbeeld een Kitkat-M&M taart of een regenboog taart. Deze taarten zien er pas echt uit als een feestje en och wat zijn ze lekker! Op internet kun je verschillende recepten vinden over hoe je een van deze taarten moet maken. 

Vind je dit allemaal iets te veel werk, maar wil je wanneer de geslaagde thuis is toch iets lekkers op tafel hebben? Cupcakes bakken is dan een ideale oplossing! Deze zijn namelijk makkelijker om te maken en sneller klaar. Cupcakes kun je natuurlijk ook weer versieren door er botercreme of slagroom op te spuiten en daarover smarties te strooien!

Tip: voordat je de door jouw gemaakte taart of cupcakes wilt versieren, kun je het beste deze eerst helemaal af laten koelen. Dit omdat anders de versiering gaat smelten en dat wil je natuurlijk niet! Begin daarom op tijd zodat de taart goed kan afkoelen.

Een geslaagd tegeltje

Wanneer iemand geslaagd is, is het leuk om iets te geven waarbij hij/zij een blijvende herinnering heeft. Personaliseer daarom een tegeltje voor de geslaagde!

In de Online editor heb je keuze uit verschillende feestelijke thema's die je goed kunt gebruiken voor het maken van een tegeltje. Voeg hierbij de mooiste foto toe die je hebt van hem/haar. Om het nog persoonlijker te maken kun je een leuke tekst toevoegen.

Dit tegeltje is leuk om te geven wanneer degene die geslaagd is voor het eindexamen op kamers gaat. Het tegeltje kan dan als mooie herinnering in de kamer opgehangen worden!

Overleefpakket voor op kamers

Gaat de geslaagde op kamers? Dan heeft hij/zij zeker een survival pakket nodig. Dit is perfect om te geven wanneer je dochter, zoon, vriend of viendin geslaagd is voor het eindexamen. Je kunt natuurlijk helemaal zelf bedenken wat je erin wilt doen. Denk aan een kookboekje, schoonmaakmiddelen, decoratiespulletjes zoals een eigen ontworpen mok met foto of houdbare etenswaren zoals pasta. Je kunt het zo gek niet bedenken.

Tip: koop een leuke mand waar je alle "overleef spullen" in kan doen. Tegenwoordig zijn rieten wasmanden helemaal in. Ook deze kun je gebruiken om alle survival spulletjes in te doen. Zo is de mand die je koopt multifunctioneel en heeft hij/zij direct een hippe wasmand in huis!

Inspireer anderen met jouw creatie.. en ontvang €5 aan korting op jouw volgende bestelling