wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Blog

In de blog van Fotofabriek willen wij je graag inspireren! Zoek jij tips voor het maken van jouw fotoproduct dan ben je hier helemaal op de juiste plek. Wij delen softwaretips, fotografietips en nog veel meer. 

Heb jij zelf leuke ideeën voor een blog? Neem dan contact met ons op.

Oude fotos digitaliseren

Papieren foto's digitaliseren

In het tijdperk van analoge fotografie was het heel gebruikelijk om al je foto’s af te drukken. Sommige mensen bewaarde deze foto’s netjes in een fotoboek, de meeste mensen bewaren hun foto’s in een doos op zolder. Doodzonde want nu gebeurt er niks mee. Stel je eens voor dat het dak een keer gaat lekken of dat je te maken krijgt met woningbrand. Hier gaan we natuurlijk niet van uit, maar dit is wel een goede reden om je oude foto's te digitaliseren en hier ook een back-up van te maken. Een bijkomend voordeel is dat je met digitale foto's mooie fotoboeken kunt maken.

Lees het hele artikel...
Snel een fotoboek maken

3 tips om supersnel een fotoboek te maken

Het maken van fotoboek kan soms wat tijdrovend zijn, maar met deze tips heb je jouw fotoboek in no time gemaakt. Je wilt natuurlijk alle belangrijke momenten in jouw fotoalbum hebben

Lees het hele artikel...
Tips voor een leuk Paasweekend

Tips voor een leuk Paasweekend

Het weekend van Pasen staat in het teken van lekker eten met de familie en natuurlijk ook eropuit gaan. Helaas zit het weer niet helemaal mee. Heb je even geen inspiratie over waar je nu met Pasen heen wilt? Wij hebben een paar tips voor je op een rijtje gezet om buiten én binnen een fijn paasweekend te beleven.

Lees het hele artikel...
Fotografietips voor de lente

Fotografie tips voor de lente

De lente is misschien wel de mooiste tijd van het jaar om als (hobby-)fotograaf er op uit te trekken. Lichte zonnige dagen, bloemen in bloei en pasgeboren diertjes, staan centraal in lentefotografie. Wij geven je 4 tips voor een mooie lente foto.

Lees het hele artikel...
4 tips om jullie bruiloft te plannen

4 tips om jullie bruiloft te plannen

Ben je met kerst, op Valentijnsdag of op een andere dag ten huwelijk gevraagd? Heb je volmondig “JA” gezegd? Gefeliciteerd! De mooiste dag van je leven gaat eraan komen, maar hoe begin je eigenlijk met het plannen hiervan? De ene bruid heeft al een plan en gaat als een professional aan de slag, terwijl de andere bruid alles moet laten bezinken en geen idee heeft wat ze nou als eerst geregeld wil hebben.

Lees het hele artikel...
Decoratie voor een landelijke tuin

Decoratie voor een landelijke tuin

Het is langer licht, de zon schijnt, veel gezellige avonden in de tuin en wakker worden met het gefluit van de vogels. ’s Avonds zit je lekker in je eigen tuin met een heerlijk glaasje wijn en hapjes bij het vuurkorf. Ja het is voorjaar! 

De winter is voorbij, dus de tuin kan wel weer een opknapbeurt gebruiken. De schoffel kan er door, het gras moet gemaaid worden en de plantjes kunnen weer de grond in. Daarnaast is het ook altijd leuk om je tuin te voorzien van leuke tuindecoratie. Geef je tuin een landelijk tintje en creëer het ultieme vakantiegevoel in je eigen achtertuin.

Lees het hele artikel...
DIY: 8 Superleuke polaroid interieur ideeën

DIY: 8 Superleuke polaroid interieur ideeën

Polaroids zijn terug van weggeweest. Gelukkig, want deze manier van herinneringen vastleggen is hip en ook nog eens goed te verwerken in je interieur. Ben je op zoek naar een leuk projectje in huis? Kijk dan eens naar deze simpele Do-It-Yourself met Retroprints in je interieur.

Lees het hele artikel...
De voordelen van plexiglas

De voordelen van plexiglas

Bij een Foto Op Plexiglas denken we al snel dat een foto wordt gedrukt op hetzelfde glas als waar onze ramen van gemaakt zijn. Plexiglas is echter een transparante thermoplastische kunststof en wij vertellen je waarom dit veel beter is dan “echt” glas

Lees het hele artikel...
Hoe maak je een goede zakelijke foto

Hoe maak je een goede zakelijke foto?

Het maken van een portretfoto kan best veel tijd kosten, dit is helemaal lastig wanneer je een zakelijke foto wilt maken. Waar moet je nu precies rekening mee houden? Wat kan juist wel en wat kan echt niet? In dit blog geven wij je graag handige tips om de beste zakelijke foto te maken.

Lees het hele artikel...

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek