wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Blog

In de blog van Fotofabriek willen wij je graag inspireren! Zoek jij tips voor het maken van jouw fotoproduct dan ben je hier helemaal op de juiste plek. Wij delen softwaretips, fotografietips en nog veel meer. 

Heb jij zelf leuke ideeën voor een blog? Neem dan contact met ons op.

6 strandfoto’s waarmee we de kou trotseren

6 strandfoto’s waarmee we de kou trotseren

Iedereen heeft een ander ritueel tijdens het opstaan. Nadat de wekker gaat check je bijvoorbeeld je telefoon, drink je een kop koffie en kijk je het nieuws. Wat je ochtendritueel ook is, kleine kans dat het je vanochtend ontschoten is hoe koud het was. Met -7 kruip je het liefst diep onder de dekens om te fantaseren over een fantastische warme vakantiebestemming. Om je daar een handje mee te helpen hebben wij foto’s van de 6 mooiste en warmste stranden voor je op een rijtje gezet, tsja dromen mag toch!

Lees het hele artikel...
Fotografietips voor beginners

Fotografietips voor beginners

Wanneer je wilt beginnen met fotograferen, zijn er allerlei zaken waar je rekening mee moet houden. Welk apparatuur koop ik? Wat voor foto's wil ik gaan maken? 

Lees het hele artikel...
Softwaretips: Uitlijnen

Softwaretips: Foto's uitlijnen

Je besteed uren aan het maken van je fotoboeken. Logisch, want jouw fotoboek moet er natuurlijk perfect uitzien. Je wilt er nog jaren in kunnen bladeren en aan familie en vrienden laten zien. Het feit dat je hem zelf hebt gemaakt, maakt je best een beetje trots en dat snappen we best! Daarom geven we je 4 tips voor het uitlijnen van een afbeelding.

Lees het hele artikel...
Industrieel interieur

Stoer en robuust, een industrieel interieur

Het wordt steeds populairder, een industrieel interieur. Het heeft een stoer en stijlvol uiterlijk. Wil jij dit ook, maar wil je niet gelijk de hele inrichting van je kamer omgooien? Hieronder staan een paar meubels die je interieur gelijk een stuk stoerder maken.

Lees het hele artikel...
Jaaroverzicht

Het Fotofabriek jaaroverzicht

De eerste week van 2017 zit er bijna op en wat is het de afgelopen weken snel gegaan! Daarom willen we graag nog even terugblikken naar 2016, want er waren flink wat ontwikkelingen!

Lees het hele artikel...
Softwaretips de 5 geheime

Softwaretips: De 5 geheime

De Fotofabrieksoftware is een ideaal programma om zelf een fotoboek, kalender, wanddecoratie of een van de vele andere fotoproducten te maken. Daarom vind je hieronder 5 geheime tips over de Fotofabrieksoftware om nog gemakkelijker je fotoproduct te maken!

Lees het hele artikel...
Goede voornemens volhouden met...

Goede voornemens volhouden met...

Oud en nieuw is een van de leukste feestjes van het jaar. De champagne vloeit rijkelijk, er staan lekkere hapjes op tafel en aan oliebollen geen gebrek. Zodra januari dan echt aanbreekt wordt het leven weer een stuk serieuzer. 

Lees het hele artikel...
De leukste tweede kerstdaguitjes

De leukste tweede kerstdaguitjes

Eerste Kerstdag breng je meestal samen met de familie door. De middag begint met hapjes en cadeautjes uitpakken en in de avond een heerlijk kerstdiner met genoeg te eten. De avond wordt afgesloten met een klassieke kerstfilm, het liefst languit op de bank.

Lees het hele artikel...
Foodfotografie

Foodfotografie tips voor bij het kerstdiner

We maken allemaal wel eens een foto van het eten op ons bord. Het kerstdiner is natuurlijk een perfect moment om mooie foodfoto’s te maken. We hebben wat belangrijke tips voor het maken van een goede foodfoto, dus pak je camera of mobiel erbij en zet je kerstdiner op de foto.

Lees het hele artikel...

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek