wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Blog

In de blog van Fotofabriek vind je allerlei informatie en tips over de verschillende fotoproducten, fotografie en andere fotogerelateerde onderwerpen.

Verder vind je hier vele leuke ideeën waaruit je wellicht een hoop inspiratie of kennis kunt op doen!

Heb je zelf een website of blog en lijkt het je leuk om een gastblog te schrijven? Neem dan contact met ons op.

Bokehfotografie op de kerstmarkt

Overal schieten de kerstmarkten als paddenstoelen uit de grond, honderden kerststallen om lekker te shoppen, te eten en diverse kerstkoren die zorgen voor gezelligheid. Neem ook eens je fotocamera mee met en gebruik de kerstlampjes voor prachtige Bokeh foto’s.

Lees het hele artikel...

De 5 mooiste kerstmarkten om te fotograferen

Wil jij weten welke kerstmarkt je dit jaar echt moet bezoeken? We hebben de vijf mooiste kerstmarkten voor je op een rijtje gezet. Neem je camera mee want je zult hier zeker fantastische foto's maken!

Lees het hele artikel...

Handige tips voor het maken van een portretfoto

Een portretfoto maken kan in het begin lastig zijn, maar als het eenmaal lukt, levert het leuke resulaten op. Bekijk deze handige en leuke tips voor het maken van een portretfoto zodat jij hier ook mee kan gaan beginnen!

Lees het hele artikel...

Originele Sinterklaassurprise ideeën

Voor velen van ons is het heerlijke avondje niet meer een avond waarop we smachtend op Sinterklaas met zijn cadeautjes zitten te wachten. De goedheiligman komt natuurlijk voor de kinderen, maar dat betekent niet dat we geen Sinterklaas meer mogen vieren. Ode aan de Sinterklaassurprises!

Lees het hele artikel...

Decemberstress

Voel je alweer lichte paniek omdat de decembermaand voor de deur staat? Dat is natuurlijk helemaal niet gek want de komende maand moet je uitgerust zijn met een flinke dosis organisatietalent. Sinterklaas, Kerst, Oud &Nieuw, kerstvakantie en tel daar alle andere dagelijkse zaken nog bij op. Allemaal ontzettend leuk dingen natuurlijk maar tegelijk ook wel stressend. Ben je benieuwd naar hoe je de decembermaand goed doorkomt en je juist een frisse start maakt voor het nieuwe jaar?

Lees het hele artikel...

Een retro kinderkamer

Jullie krijgen een kindje! Gefeliciteerd! Je bent waarschijnlijk helemaal in de wolken en druk bezig met de kinderkamer. Wordt het een jongetje of een meisje? Zelfs wanneer jullie het liever niet willen weten kun je de tips van dit blog gebruiken. Het maakt niet uit wat het geslacht is van jullie kindje, een vintagelook in de kinderkamer kan voor allebei! De toffe kleuren uit deze tijd geven de kamer warmte en met de juiste decoratie zorg je voor de perfecte balans.

Lees snel verder in dit blog hoe je een retro kinderkamer inricht.

Lees het hele artikel...

Snoepgoed die je waarschijnlijk vergeten was!

Het is weer Sint-Maarten en daarom hebben wij wat leuke snoepfoto's verzameld! Een paar van deze lekkernijen zul je misschien nog wel eten, maar waarschijnlijk ben je ook een paar vergeten. Bekijk snel de foto's!

Lees het hele artikel...

Softwaretips: Werken met tekst in je fotoboek

Ben je bezig met je fotoboek of moet je nog beginnen? We helpen je graag op weg! Een fotoboek maken kan in het begin best lastig zijn omdat je de software nog niet kent, verder zullen er vast nog wel functies zijn waarvan je het bestaan niet wist. Zoals hoe je tekst kan toevoegen aan je fotoboek. Daarom hebben we een paar tips verzameld hoe je handig met tekst kan werken in de software.

Lees het hele artikel...

Leuke tips voor een Halloween feestje!

Halloween is de ultieme dag van het jaar om nachtmerries uit te laten komen. In Nederland begint het nu ook populair te worden om dit feest uitbundig te vieren. Hou je ook van griezelen en geef jij vanavond een Halloween feestje?

Lees de tips hieronder om ideeën op te doen voor je eigen Halloween feest!

Lees het hele artikel...

We gaan er weer een uurtje op vooruit!

De zomer is helaas weer voorbij en de tijd van chocomelk bij de open haard breekt weer aan. De wintertijd brengt absoluut prachtige momenten met zich mee. Vooral moment van gezellige feestdagen en een sprookjesachtige natuur. 

Lees onze blog over wat de wintertijd betekend voor jouw foto's.

Lees het hele artikel...

Bekijk ook:

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek