wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Blog

In de blog van Fotofabriek willen wij je graag inspireren! Zoek jij tips voor het maken van jouw fotoproduct dan ben je hier helemaal op de juiste plek. Wij delen softwaretips, fotografietips en nog veel meer. 

Heb jij zelf leuke ideeën voor een blog? Neem dan contact met ons op.

Routekaart afdrukken in een fotoboek

Routekaart afdrukken in een fotoboek

Je hebt net de meest fantastische reis achter de rug en kunt niet wachten om hiervan een fotoboek te maken. Of je nu de afgelopen maanden een roadtrip door Noord-Amerika hebt gemaakt of vorig jaar hebt gewandeld in de Franse Alpen, soms is het gewoon erg leuk om een afbeelding van de route in het fotoboek op te nemen. 

Lees het hele artikel...
Fotografietips voor je smartphone

Fotograferen met je smartphone

Tegenwoordig is een smartphone een prima vervanger voor een camera. Iedereen heeft deze mee op zak en natuurlijk is dat handig als je snel een moment wilt vastleggen. Dus weg met die zware camera, want fotograferen met een smartphone doe je als een pro met deze tips! 

Lees het hele artikel...
Softwaretips foto bewerken

Softwaretips: Foto's bewerken

Ben je bezig met het maken van een fotoboek of ander fotoproduct? En kom je er nu achter dat sommige foto's niet helemaal zijn zoals jij het wilt? Dan kun je natuurlijk een speciaal fotobewerkingsprogramma downloaden, maar wist je dat je jouw foto’s ook kunt bewerken in de Fotofabriek software? Heb je geen idee hoe? Lees dit blog en jouw fotoproduct wordt straks nog mooier!

Lees het hele artikel...
Vier ideeën voor je Valentijnskaartje

Vier ideeën voor je Valentijnskaartje

Heb je nog geen Valentijnskaartje gemaakt en heb je geen idee wat je hier op moet zetten? Lees deze vier ideeën om inspiratie op te doen voor je Valentijnskaartje

Lees het hele artikel...
De 5 liefste valentijnscadeau

De 5 liefste valentijnscadeau

Nog even en dan is het Valentijnsdag. Natuurlijk wil jij op deze dag opnieuw het hart stelen van jouw geliefde met een origineel valentijnscadeau of misschien wil je wel een geheime liefde verrassen. In de infographic geven wij je tips met welke fotocadeaus je dit het beste kunt doen. Je vindt hier namelijk de meest romantische valentijnscadeaus die je persoonlijk maakt met een mooie foto van jullie samen. Wil je na het zien van de infographic meer weten? Bekijk dan alle valentijnscadeaus voor meer informatie.

Lees het hele artikel...
Kinderfeestje organiseren

Organiseer een origineel kinderfeestje thuis

Als ouder wil je dat je kinderen natuurlijk een fantastisch verjaardagfeestje hebben, een die ze nooit zullen vergeten. Maar hoe organiseer je een kinderfeestje zonder zelf gek te worden? Met de tips uit dit blog kom je al een heel eind.

Lees het hele artikel...
Visitekaartjes als labels

Creatief met visitekaartjes

Visitekaartjes, iedereen kent ze wel. Ze worden vaak gedrukt voor zakelijk gebruik om contactgegevens uit te wisselen. Ontzettend handig natuurlijk, maar je kunt visitekaartjes ook voor andere creatieve doeleinden gebruiken. In dit blog vertellen wij je graag hier meer over.

Lees het hele artikel...
6 strandfoto’s waarmee we de kou trotseren

6 strandfoto’s waarmee we de kou trotseren

Iedereen heeft een ander ritueel tijdens het opstaan. Nadat de wekker gaat check je bijvoorbeeld je telefoon, drink je een kop koffie en kijk je het nieuws. Wat je ochtendritueel ook is, kleine kans dat het je vanochtend ontschoten is hoe koud het was. Met -7 kruip je het liefst diep onder de dekens om te fantaseren over een fantastische warme vakantiebestemming. Om je daar een handje mee te helpen hebben wij foto’s van de 6 mooiste en warmste stranden voor je op een rijtje gezet, tsja dromen mag toch!

Lees het hele artikel...
Fotografietips voor beginners

Fotografietips voor beginners

Wanneer je wilt beginnen met fotograferen, zijn er allerlei zaken waar je rekening mee moet houden. Welk apparatuur koop ik? Wat voor foto's wil ik gaan maken? 

Lees het hele artikel...

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek