wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Blog

In de blog van Fotofabriek vind je allerlei informatie en tips over de verschillende fotoproducten, fotografie en andere fotogerelateerde onderwerpen.

Verder vind je hier vele leuke ideeën waaruit je wellicht een hoop inspiratie of kennis kunt op doen!

Heb je zelf een website of blog en lijkt het je leuk om een gastblog te schrijven? Neem dan contact met ons op.

Karton is hip!

Karton is door de jaren heen steeds hipper geworden! Op steeds meer plekken kom je meubels van karton tegen en er komen steeds meer creatieve voorwerpen van karton voorbij. Waarom is karton hip en wat wordt er allemaal van karton gemaakt?

Lees het hele artikel...

Softwaretips: plaatshouders en sjablonen

Bij het maken van je eerste fotoboek is het vaak nog even zoeken naar hoe alles werkt. En zelfs voor de ervaren fotoboek maker zijn er altijd nieuwe functies te ontdekken. Lees daarom deze tips!

Lees het hele artikel...

Welke smartphone maakt de mooiste foto's?

De camera op je telefoon is door de jaren heen steeds beter geworden. Maar toch zit er bij sommige telefoons een groot verschil in de kwaliteit van de camera. Tevens komt er elk jaar weer een hele lading nieuwe toestellen op de markt. Oftewel, bijna onmogelijk om het juiste toestel te kiezen. 

Lees het hele artikel...

Etentje organiseren?

Gaan jij en je vriend(inn)en vaak gezellig samen uit eten? Jullie gaan vaak naar jullie favoriete restaurantjes; tapas, Grieks, Mexicaans of de pizzeria. Maar heb je er ook eens aan gedacht om thuis te eten? Thuis eten is leuk, lekker informeel en super goedkoop. Ook handig… je hoeft geen oppas te regelen, de kinderen gaan naar bed terwijl jullie nog lekker aan het tafelen zijn.

Maar hoe bereid je zo’n etentje voor? Het organiseren van een diner kan hectisch zijn, daarom geven je tips over de voorbereiding zodat je tijdens het diner alleen nog maar aan koken hoeft te denken.

Lees het hele artikel...

Tips voor de perfecte selfie

Tegenwoordig kent iedereen de term selfie. Met je smartphone maak je een foto van jezelf en vaak post je deze selfie op jouw favoriete Social media. Maar hoe maak je nou eigenlijk de perfecte selfie? Met deze 5 tips hoef je niet meer 100 selfies te maken voordat er een perfecte selfie tussen zit.

Lees snel verder hoe jij je eigen perfecte selfie kan maken!

Lees het hele artikel...

Liefste en schattigste huisdieren met instagram

Het is weer dierendag geweest en wij hebben enorm veel foto’s voorbij zien komen van lieve en schattige huisdieren. Instagram is super populair en er zijn zelfs dieren die een eigen instagram account hebben. Wij hebben de liefste en schattigste huisdieren met een eigen instagram account op een rijtje gezet.

Lees het hele artikel...

Huisdieren op de foto

Het is Dierendag en op de planning staat natuurlijk quality time met jouw lieve huisdier. Alle aandacht helemaal voor hem of haar alleen! Misschien is dit dan wel de beste dag voor een fotoshoot! Maar één klein detail, dieren staan nou niet echt bekend om het stil zitten en de perfecte camera momenten te herkennen. De meeste foto’s kunnen dan ook vaak de prullenbak in. In dit blog geven wij je graag tips om mooie foto’s van jouw huisdier te maken.

Lees het hele artikel...

Maak jouw unieke fotocollage

Fotocollages zijn hip! Wij geven je tips hoe je je jouw favoriete foto's, afbeeldingen, quotes en herinneringen in je huis kwijt kan. Zorg bijvoorbeeld voor consistentie. Moet een fotocollage altijd met fotolijstjes zijn? Echt niet! In deze blog laten we je zien hoe het ook kan. 

Nieuwsgierig? Lees snel verder!

Lees het hele artikel...

Vaderdag cadeau ideeën met leuke foto's

Vaderdag! Tijd om je vader extra te verwennen. Elke papa verdient het natuurlijk om in het zonnetje gezet te worden tijdens Vaderdag, maar wat voor cadeau geef je hem? Foto’s van jou en je vader zijn natuurlijk al veel persoonlijker dan een luchtje of een nieuwe stropdas.

Kies nu je unieke en persoonlijke vaderdagcadeau en verras je vader!

Lees het hele artikel...

Foto's op je telefoon nog mooier?

Tegenwoordig is de mobiele telefoon niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Bijna iedereen heeft deze mee op zak. Natuurlijk is dat handig als je even snel een moment wilt vastleggen. Maar hoe zorg je er nou voor dat jouw foto's nog mooier worden?

Lees snel verder voor leuke tips!

 

Lees het hele artikel...

Bekijk ook:

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek