wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Blog

In de blog van Fotofabriek willen wij je graag inspireren! Zoek jij tips voor het maken van jouw fotoproduct dan ben je hier helemaal op de juiste plek. Wij delen softwaretips, fotografietips en nog veel meer. 

Heb jij zelf leuke ideeën voor een blog? Neem dan contact met ons op.

De voordelen van plexiglas

De voordelen van plexiglas

Bij een Foto Op Plexiglas denken we al snel dat een foto wordt gedrukt op hetzelfde glas als waar onze ramen van gemaakt zijn. Plexiglas is echter een transparante thermoplastische kunststof en wij vertellen je waarom dit veel beter is dan “echt” glas

Lees het hele artikel...
Hoe maak je een goede zakelijke foto

Hoe maak je een goede zakelijke foto?

Het maken van een portretfoto kan best veel tijd kosten, dit is helemaal lastig wanneer je een zakelijke foto wilt maken. Waar moet je nu precies rekening mee houden? Wat kan juist wel en wat kan echt niet? In dit blog geven wij je graag handige tips om de beste zakelijke foto te maken.

Lees het hele artikel...
De verschillende papiersoorten

De verschillende papiersoorten

Wanneer je een fotoboek besteld, dan is een van de laatste stappen het kiezen van de juiste papiersoort. Vind je dit lastig omdat je niet echt weet wat de verschillen zijn? Dan is dit blog erg handig om je te helpen met kiezen. We zetten namelijk alle papiersoorten voor je op een rijtje.

Lees het hele artikel...
Routekaart afdrukken in een fotoboek

Routekaart afdrukken in een fotoboek

Je hebt net de meest fantastische reis achter de rug en kunt niet wachten om hiervan een fotoboek te maken. Of je nu de afgelopen maanden een roadtrip door Noord-Amerika hebt gemaakt of vorig jaar hebt gewandeld in de Franse Alpen, soms is het gewoon erg leuk om een afbeelding van de route in het fotoboek op te nemen. 

Lees het hele artikel...
Fotografietips voor je smartphone

Fotograferen met je smartphone

Tegenwoordig is een smartphone een prima vervanger voor een camera. Iedereen heeft deze mee op zak en natuurlijk is dat handig als je snel een moment wilt vastleggen. Dus weg met die zware camera, want fotograferen met een smartphone doe je als een pro met deze tips! 

Lees het hele artikel...
Softwaretips foto bewerken

Softwaretips: Foto's bewerken

Ben je bezig met het maken van een fotoboek of ander fotoproduct? En kom je er nu achter dat sommige foto's niet helemaal zijn zoals jij het wilt? Dan kun je natuurlijk een speciaal fotobewerkingsprogramma downloaden, maar wist je dat je jouw foto’s ook kunt bewerken in de Fotofabriek software? Heb je geen idee hoe? Lees dit blog en jouw fotoproduct wordt straks nog mooier!

Lees het hele artikel...
Vier ideeën voor je Valentijnskaartje

Vier ideeën voor je Valentijnskaartje

Heb je nog geen Valentijnskaartje gemaakt en heb je geen idee wat je hier op moet zetten? Lees deze vier ideeën om inspiratie op te doen voor je Valentijnskaartje

Lees het hele artikel...
De 5 liefste valentijnscadeau

De 5 liefste valentijnscadeau

Nog even en dan is het Valentijnsdag. Natuurlijk wil jij op deze dag opnieuw het hart stelen van jouw geliefde met een origineel valentijnscadeau of misschien wil je wel een geheime liefde verrassen. In de infographic geven wij je tips met welke fotocadeaus je dit het beste kunt doen. Je vindt hier namelijk de meest romantische valentijnscadeaus die je persoonlijk maakt met een mooie foto van jullie samen. Wil je na het zien van de infographic meer weten? Bekijk dan alle valentijnscadeaus voor meer informatie.

Lees het hele artikel...
Kinderfeestje organiseren

Organiseer een origineel kinderfeestje thuis

Als ouder wil je dat je kinderen natuurlijk een fantastisch verjaardagfeestje hebben, een die ze nooit zullen vergeten. Maar hoe organiseer je een kinderfeestje zonder zelf gek te worden? Met de tips uit dit blog kom je al een heel eind.

Lees het hele artikel...

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek