actie
Nu 25% korting op diverse vaderdagcadeaus

Retourneren en herroepingrecht

Hieronder vind je alle informatie over het herroepingsrecht en het eventueel retourneren van producten.

Beschik ik over een herroepingsrecht?

Als consument beschik je, zoals beschreven in onze algemene voorwaarden, helaas niet over een herroepingsrecht. De producten van Fotofabriek zijn namelijk uitgesloten van het herroepingsrecht, omdat dit om gepersonaliseerde/maatwerk producten gaat.

Hoe kan ik een bestelling retourneren?

Mocht je echter niet tevreden zijn over het eindresultaat van je bestelling (bijvoorbeeld bij een beschadiging of ander defect), dan zijn wij altijd bereid te bespreken wat de oorzaak hiervan is. Aangezien het om gepersonaliseerde fotoproducten gaat, is het afhankelijk van de oorzaak hoe het opgelost kan worden.

  • Neem hiervoor eerst contact op met onze klantenservice.
  • Na ontvangst van je klacht ontvang je binnen 24 uur een reactie en zullen we een oplossing aandragen.
  • Mocht het nodig zijn om het fotoproduct terug te sturen, dan ontvang je van de klantenservice een referentienummer + het antwoordnummer waar het fotoproduct gratis naar retour gezonden kan worden.
  • Mocht je, om welke reden dan ook, het niet op prijs stellen om je klacht bij onze klantenservice neer te leggen, dan kun je ook altijd contact opnemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar Fotofabriek bij is aangesloten.
  • Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).

Lees verder over retourneren

Heb ik een bedenktijd voor de producten van Fotofabriek?

In het verlengde van het herroepingsrecht is er geen bedenktijd van toepassing. Normaliter is een wettelijke bedenktijd van veertien dagen van toepassing bij een koop op afstand.

Hieronder vallen niet de gepersonaliseerde/maatwerkproducten die via Fotofabriek besteld kunnen worden, zoals een fotoboek of ander fotoproduct. Er is dus geen bedenktijd van toepassing bij Fotofabriek.