actie
Vierkante fotoboekenactie: nu 20% korting

Agenda maken voor 2024

9,0

(1178 beoordelingen)

Agenda maken
  • Met eigen foto's en tekst
  • 1 werkdag levertijd
  • Perfect schrijfpapier

Een agenda maken die je helemaal zelf hebt ontworpen voor 2024. Bepaal zelf welke foto's jij graag terug ziet in je agenda en welke tekst je wil plaatsen. Op deze manier zorg je ervoor dat jij straks met een unieke zelfgemaakte agenda rondloopt.
In de agenda kan je op iedere pagina foto's en tekst plaatsen. Verder zijn er nog genoeg blanco pagina's waar jij extra foto's op kan plaatsen. Je kan nu heel eenvoudig en voordelig zelf een agenda maken via onze handige Online Editor.

Hoe maak je jouw eigen agenda 2024

  1. Open de Online Editor.
  2. Kies het formaat agenda.
  3. Ontwerp jouw agenda 2024 met foto's en tekst.
  4. Klik op 'Bestel  product' en jouw agenda komt supersnel jouw kant op.
Maak nu je eigen agenda

Spiraal agenda met planner

De spiraal agenda heeft een handige planner met veel schrijfruimte. Tijdens het maken van je agenda kan je de belangrijke gebeurtenissen alvast invullen. Wanneer je klaar bent met het maken van je agenda, dan kan je de agenda bestellen en zal Fotofabriek deze drukken op mooi glad schrijfpapier, met een stevige kunststof omslag en een handige spiraalbinding. De spiraal agenda kan hierdoor handig open liggen. Je kunt de agenda maken in de professionele gratis software van Fotofabriek. Via deze software kun je een jaaragenda of een schoolagenda maken en bestellen. Wij gaan jouw agenda 2024 maken en verzenden binnen enkele dagen!

zelf agenda maken

Agenda maken met bedrukte cover

Wil je graag snel zelf een agenda maken met een persoonlijk tintje? Dan kan je ook met de Online Editor een agenda maken. Je kan kiezen uit een hardcover of spiraalbinding. De cover van de agenda wordt bedrukt met de door jouw gekozen foto's en/of teksten.

Agenda maken

Bekijk hier alle agenda's

Bekijk het assortiment

Ervaring van klanten

Agenda maken met korting

Wil je meer dan één agenda maken, omdat je zelf één wil houden en de ander cadeau wil doen? Maak dan gebruik van onze volumekorting! Deze korting kan oplopen tot wel 15%! Ga daarom snel aan de slag met agenda maken!

Vragen? Neem dan snel contact op met ons klantenserviceteam.

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...