wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Agenda maken voor 2017

Agenda maken die je helemaal zelf ontwerpt voor 2017. Bepaal zelf welke foto's jij graag terug ziet in je agenda en welke tekst je wilt plaatsen. Op deze manier zorg je ervoor dat jij straks met een unieke zelfgemaakte agenda rond loopt. In de agenda kun je op iedere pagina foto's en tekst plaatsen. Verder zijn er nog genoeg blanco pagina's waar jij extra foto's kunt plaatsen. Je kunt nu heel eenvoudig zelf je agenda maken via de handige gratis software van Fotofabriek.

De calendaria kun je tijdens het maken van je agenda alvast invullen. Wanneer je klaar bent met het maken van je agenda, dan zal Fotofabriek deze drukken op mooi glad schrijfpapier, met een stevige kunststof omslag en een handige spiraalbinding. Dit zorgt ervoor dat je agenda prachtig open ligt. Je kunt de agenda maken in de professionele gratis software van Fotofabriek. Via deze software kun je een jaar agenda maken of een school agenda maken. Wij gaan jou agenda maken en verzenden in slechts 5 werkdagen!

Direct een agenda maken

Agenda maken met korting

Wil je meer dan één agenda maken? Misschien wil je zelf een agenda maken en een agenda cadeau geven? Ga dan de agenda's maken met korting! Wanneer je meer dan één agenda maken gaat, krijg je namelijk de zogenaamde staffelkorting. Deze korting kan oplopen tot wel 15%! Ga dus direct met je eigen agenda maken!

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek