actie
20% korting op alle wanddecoratie
  • agenda maken

Zelf een agenda maken voor 2018

  • Met eigen foto's en tekst
  • 1 werkdag levertijd
  • Perfect schrijfpapier

Een agenda maken die je helemaal zelf hebt ontworpen voor 2018. Bepaal zelf welke foto's jij graag terug ziet in je agenda en welke tekst je wilt plaatsen. Op deze manier zorg je ervoor dat jij straks met een unieke zelfgemaakte agenda rond loopt. In de agenda kun je op iedere pagina foto's en tekst plaatsen. Verder zijn er nog genoeg blanco pagina's waar jij extra foto's kunt plaatsen. Je kunt nu heel eenvoudig en goedkoop zelf een agenda maken via de handige gratis software van Fotofabriek.

Hoe maak je jouw eigen agenda 2018

  1. Download de Fotofabriek software.
  2. Kies het formaat agenda.
  3. Ontwerp jouw agenda 2018 met foto's en tekst.
  4. Klik op 'bestellen' en jouw agenda komt supersnel jouw kant op.

Spiraal agenda met planner

De spiraal agenda heeft een handige agenda planner met veel schrijfruimte. Tijdens het maken van je agenda kun je de calendaria alvast invullen. Wanneer je klaar bent met het maken van je agenda, dan kun je je agenda bestellen en zal Fotofabriek deze drukken op mooi glad schrijfpapier, met een stevige kunststof omslag en een handige spiraalbinding. De spiraal agenda kan hierdoor handig open liggen. Je kunt de agenda maken in de professionele gratis software van Fotofabriek. Via deze software kun je een jaar agenda maken of een school agenda maken en bestellen. Wij gaan jou agenda 2018 maken en verzenden binnen enkele dagen!

zelf agenda maken

Agenda maken met bedrukte cover

Wil je graag snel zelf een agenda maken met een persoonlijk tintje? Dan kun je ook met de Online Editor een Basic agenda maken. Je kunt kiezen uit een hardcover of spiraalbinding. De cover van de agenda wordt bedrukte met de door jou gekozen foto's en/of tekst.

agenda maken
Maak nu je eigen agenda

Bekijk hier alle agenda's

Bekijk het assortiment

Direct een agenda maken

Agenda maken met korting

Wil je meer dan één agenda maken? Misschien wil je zelf een agenda maken en een agenda cadeau geven? Ga dan de agenda's maken met korting! Wanneer je meer dan één agenda maken gaat, krijg je namelijk de zogenaamde volumekorting. Deze korting kan oplopen tot wel 15%! Deze agenda aanbieding geldt altijd, ga dus direct aan de slag met je eigen goedkope agenda maken!

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!