wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Foto afdrukken

Je mooiste herinneringen wil je natuurlijk het liefst tastbaar maken. Je mooiste foto’s afdrukken als wanddecoratie, fotoprints of een van de andere fotoproducten kan heel gemakkelijk bij Fotofabriek. 

Je mooiste foto afdrukken als wanddecoratie

Een foto afdrukken is mogelijk op de vele soorten wanddecoratie. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een foto op hout, foto op forex, foto op canvas of een poster. Bij foto’s afdrukken op wanddecoratie heb je de mooiste herinneringen altijd aan de muur hangen, zodat je elke dag weer terugdenkt aan deze bijzondere momenten. Het leuke van je foto afdrukken op wanddecoratie is dat er veel verschillende formaten beschikbaar zijn. Je kunt bijvoorbeeld een wand volhangen met verschillende soorten wanddecoratie in verschillende formaten.

Foto afdrukken op fotoprints

Je mooiste foto’s afdrukken is ook mogelijk ook op fotoprints. De fotoprints zijn net zoals de wanddecoratie in verschillende formaten beschikbaar en worden gedrukt op stevig papier. Wanneer je foto’s wilt laten afdrukken en vervolgens in een wissellijst of fotoframe wilt hebben, dan zijn fotoprints een goed idee. Maar denk ook eens aan Retroprints, een hippe polaroid afdruk van je digitale foto. Ideaal voor bijvoorbeeld Instagram foto's afdrukken.

Maak je herinneringen tastbaar en laat je foto’s afdrukken op een van de fotoproducten!

Bekijk onze fotoproducten

 

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek