actie
20% korting op alle wanddecoratie
  • foto afdrukken en vergroten

Foto afdrukken en vergroten

  • 1 werkdag levertijd
  • 7 dagen per week klantenservice
  • Hoge kleurechtheid

Een foto afdrukken doe je makkelijk en snel bij de online fotoservice van Fotofabriek. Je mooiste foto’s online laten afdrukken als fotoprints, retroprints, wanddecoratie of één van de andere persoonlijke fotoproducten. 

Makkelijk en snel je foto's afdrukken 

Online foto afdrukken kan makkelijk in een paar stappen:

  • Open de online editor en kies welk fotoproduct je wil gaan maken. 
  • Upload je fotoproduct naar je account en bekijk de preview of alles naar wens is.
  • Nadat je het product hebt besteld gaan wij de foto voor je afdrukken en snel verzenden! 

Fotovergroting

Heb je foto’s die je graag op een groter formaat wil afdrukken, dat kan met de fotovergroting service. Je kan dan je foto vergroten en afdrukken met een hoge kleurintensiteit op een 12-kleurenprint, zodat je optimale kwaliteit krijgt. Kies uit diverse formaten vanaf 40x50 cm tot er met 100x100 cm. 

  • Hoge kleurintensiteit (12 kleurenprint)
  • Gedrukt op stevig fotopapier
  • Standaard of glans

Wanddecoratie

Een populaire optie is een wanddecoratie. Laat je foto afdrukken op een foto op hout, canvas, aluminium, forex, maar ook een poster in groot of klein formaat. Kies in onze Online Editor op welk materiaal je een wanddecoratie wil maken, daarna het formaat en daarna is het in een paar klikken klaar. 

Fotoprint en retroprint

Druk makkelijk en snel je foto af op een fotoprint of een retroprint. Laat je foto’s snel online afdrukken in klein of groot formaat. Een foto uploaden en bestellen is snel gedaan in onze online editor.

Direct je foto afdrukken

Bekijk het assortiment

Bekijk het assortiment

Bekijk onze fotoproducten

Fotoprints
vanaf € 2,99
Retroprints
vanaf € 2,99

Snel je foto afdrukken?

Bijna alle fotoproducten worden binnen 1 werkdag afgedrukt. Mocht dat niet zo zijn en je hebt het snel nodig? Maak dan gebruik van de spoedservice, dan word de productie met één werkdag verkort. Bij veel fotoproducten betekent dat je foto binnen 1 werkdag thuis krijgt geleverd. Kijk hier voor een overzicht van actuele levertijden. 

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!