wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Kalender maken

Een kalender maken met je eigen foto's? Bij Fotofabriek kun je helemaal zelf je fotokalender maken en hieronder vind je een uitleg hoe je te werk kunt gaan en wat de mogelijkheden zijn.

Je eigen kalender maken is natuurlijk al harstikke leuk om te doen, maar je kunt ook bijvoorbeeld een kalender maken als verjaardagscadeautje voor familie, vrienden of kennissen. Voor Sinterklaas, Kerst, Moederdag of Vaderdag is een zelfgemaakte maandkalender met foto's ook zeer geschikt.

Door middel van de professionele, gratis Fotofabrieksoftware kun je bij Fotofabriek een kalender maken met je eigen foto's, teksten, logo's, cliparts, stickers en meer. De kalenders zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en formaten. 

Bekijk onze kalenders

Hoe kun je een kalender maken?

  1. Open de gratis Fotofabrieksoftware
  2. Zodra dit programma geopend is kun je alle soorten kalenders ontwerpen die te vinden zijn in het assortiment. Kies vervolgens je gewenste formaat en soort kalender.
  3. Doorloop de resterende stappen en je kunt direct je kalender maken!

Verzamel vervolgens alle foto's die je wil gaan gebruiken voor je kalender. 

Tip: als je een grote hoeveelheid foto's hebt, selecteer dan eerst de leukste en zet die in een apart mapje. Op deze manier kun je veel overzichtelijker en sneller een kalender maken!

Zodra je dit hebt gedaan kun je gaan kiezen welke foto's je bij welke maanden wil toevoegen. Het is mogelijk om bij elke maand een of meerdere foto's toe te voegen. Verder kun je ook een foto als achtergrond gebruiken of juist een (egale) achtergrondkleur toepassen. Op deze manier kun je geheel naar wens je eigen kalender maken. 

Daarnaast kun je ook alvast de namen of afspraken tekstueel invullen. Doordat je gelijk tekst kunt toevoegen aan de kalender, hoef je kalender naderhand niet meer te beschrijven! 

Welke kalenders kun je maken?

Bij Fotofabriek kun je drie type kalenders maken:

Waarvoor kun je een kalender maken?

Je kunt een kalender maken voor verschillende gelegenheden of onderwerpen. Uiteraard is er veel ruimte om je favoriete foto’s te gebruiken en zodoende kun je vele verschillende kalenders maken.

  • Vakanties: maak een kalender van je laatste vakantie en beleef de vakantie ieder jaar opnieuw!
  • Familie: plaats bij elke maand een foto van een familielid die deze maand jarig is.
  • Huisdieren: een kalender maken van je huisdieren. Wie wil dat nou niet?!
  • School: Laatste schooldag? Als afscheidscadeautje kun je een kalender maken met de verjaardagen van alle leerlingen!
  • Stichtingen/Verenigingen: Gebruik de kalenders als middel om budget voor de stichting of vereniging binnen te halen. Tegen een klein vergoeding kunnen leden de kalenders gaan verkopen.
  • Bedrijf: De kalenders zijn ook zeer geschikt ter promotie of als relatiegeschenk.

Vanaf 2 (identieke) exemplaren krijg je bij Fotofabriek al een volumekorting. Wil je kalender maken en daarvan een hogere oplage bestellen dan de volumekorting aangeeft? Neem dan contact op met de klantenservice om een vrijblijvende prijsopgave te ontvangen.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je ook een kalender maken? Kies hieronder je type kalender en begint direct!

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek