wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Kalender maken

Kalender maken van grootse kwaliteit voor weinig geld kan bij fotofabriek.nl. Je kunt de calendaria alvast vullen met tekst en foto’s. Maak een kalender op A4 formaat met de wedstrijden van je favoriete voetbalclub al ingevuld. Of maak een grote verjaardagskalender op A3 formaat waarbij we de verjaardagen met foto mee printen. Uiteraard is er veel ruimte om met je favoriete foto’s een prachtige persoonlijke kalender te maken. Leuk met wat vrienden of familie als cadeau een kalender maken of voor een club of vereniging een ingevulde fotokalender maken.

Je kunt gemakkelijk en snel je kalender maken in onze professionele gratis software een goedkope kalender maken. Probeer eens een mooie kalender te maken met foto’s van je laatste vakantie, van je familie, vrienden of vereniging of maak zelf een kalender met de mooiste foto’s van je huisdieren. Hieronder staan enkele verschillende soorten en maten waarmee je zelf een kalender kunt maken.

Bekijk onze kalenders

 

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Alle bestellingen worden binnen de aangegeven levertijd verzonden. Soms zelfs eerder!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek