actie
20% korting op alle wanddecoratie
 • Zelf een kalender maken

Kalender maken

 • Eigen foto's en tekst
 • Vul belangrijke dagen alvast in
 • Sjablonen en cliparts

Een kalender maken met je eigen foto's? Bij Fotofabriek kun je helemaal zelf je fotokalender maken en hieronder vind je een uitleg hoe je te werk kunt gaan en wat de mogelijkheden zijn.

Je eigen kalender maken is natuurlijk al hartstikke leuk om te doen, maar je kunt ook bijvoorbeeld een kalender maken als verjaardagscadeautje voor familie, vrienden of kennissen. Voor Sinterklaas, Kerst, Moederdag of Vaderdag is een zelfgemaakte maandkalender met foto's ook zeer geschikt.

Door middel van de professionele, gratis Fotofabrieksoftware kun je bij Fotofabriek een kalender maken met je eigen foto's, teksten, logo's, cliparts, stickers en meer. De kalenders zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en formaten. 

 

Hoe kun je een kalender maken?

 1. Open de Online Editor.
 2. Kies vervolgens je gewenste formaat en soort kalender.
 3. Ontwerp jouw eigen fotokalender met foto's, cliparts en tekst.
 4. Druk op 'Bestellen' en jouw kalender kun je ophalen of laten bezorgen

Tip: als je een grote hoeveelheid foto's hebt, selecteer dan eerst de leukste en zet die in een apart mapje. Op deze manier kun je veel overzichtelijker en sneller een kalender maken!

Zodra je dit hebt gedaan kun je gaan kiezen welke foto's je bij welke maanden wil toevoegen. Het is mogelijk om bij elke maand een of meerdere foto's toe te voegen. Verder kun je ook een foto als achtergrond gebruiken of juist een (egale) achtergrondkleur toepassen. Op deze manier kun je geheel naar wens je eigen foto kalender maken. 

Daarnaast kun je ook alvast de namen of afspraken invullen. Doordat je gelijk tekst kunt toevoegen aan de kalender, hoef je de kalender naderhand niet meer te beschrijven! 

foto kalender maken

Bekijk hier alle kalenders

Bekijk het assortiment

Bekijk onze kalenders

Jaarkalender
vanaf € 7,99
Familieplanner
vanaf € 19,99

Welke kalenders kun je maken?

Bij Fotofabriek kun je drie type kalenders maken:

Waarvoor kun je een kalender maken?

Je kunt een kalender maken voor verschillende gelegenheden of onderwerpen. Je hebt genoeg ruimte om je favoriete foto’s te gebruiken en keuze uit diverse formaten kalenders.

 • Vakanties: Maak een kalender van je laatste vakantie en beleef de vakantie ieder jaar opnieuw!
 • Familie: Plaats bij elke maand een foto van een familielid die deze maand jarig is.
 • Huisdieren: Een kalender maken van je huisdieren. Wie wil dat nou niet?!
 • School: Laatste schooldag? Als afscheidscadeautje kun je een kalender maken met de verjaardagen van alle leerlingen!
 • Stichtingen/Verenigingen: Gebruik de kalenders als middel om budget voor de stichting of vereniging binnen te halen. Tegen een klein vergoeding kunnen leden de kalenders gaan verkopen.
 • Bedrijf: De kalenders zijn ook zeer geschikt ter promotie of als relatiegeschenk.

Vanaf 2 (identieke) exemplaren krijg je bij Fotofabriek al een volumekorting. Wil je een kalender maken en daarvan een hogere oplage bestellen dan de volumekorting aangeeft? Neem dan contact op met de klantenservice om een vrijblijvende prijsopgave te ontvangen.

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!