actie
Nu 25% korting op diverse Moederdagcadeaus
fw

Drukwerknodig.nl onze webshop voor zakelijk drukwerk

9,0

(17128 beoordelingen)

  • Scherpe prijzen
  • Professionele kwaliteit
  • Snelle levertijden
  • Groot assortiment zakelijk drukwerk

Inmiddels hebben wij een toonaangevende positie verworven op de consumentenmarkt voor fotoproducten. We zijn sinds kort ook actief op de zakelijke drukwerkmarkt, met de webshop: Drukwerknodig.nl. In deze webshop bieden wij meerdere producten aan die perfect zijn voor uw bedrijf. Drukwerknodig is gespecialiseerd in zakelijk drukwerk en bij veel producten is maatwerk mogelijk. Heeft u nou bepaalde ideëen, maar weet u niet of (en hoe) het mogelijk is? Wij staan voor u klaar en helpen u graag met het maken van uw producten.

Horeca

Heeft u een prachtig hotel, restaurant of café? Drukwerknodig heeft de perfecte producten om uw zaak de uitstraling te geven die u wilt. In de webshop is een uitgebreide categorie met producten te vinden die vaak worden gebruikt in de horeca. U kunt hierbij denken aan de volgende producten: bierviltjes, flesetiketten, krijtbordstickers, menukaarten, onderzetters, placemats, tafelkaarten en tafelkleden.

Heeft u zomers een groot terras uitstaan? U kunt uw terras opvallend en aantrekkelijk maken met verschillende producten. U kunt bijvoorbeeld tafelkaarten gebruikten om een speciaal zomers drankje te promoten of een dagspecial! In de drukke periode is effiiciëntie erg belangrijk, hier zijn de placemats uitermate geschikt voor. Nadat uw gasten hebben gegeten kunt u de placemats makkelijk weggooien en de tafels blijven hierdoor vrijwel schoon! Erg handig.

g

Huisstijl en outdoor

Heeft u een bedrijf dat veel werkt op kantoor? In onze categorie huisstijl heeft Drukwerknodig een uitgebreid assortiment met producten die ideaal zijn voor op kantoor en daarbuiten. U kunt hierbij denken aan agenda's notitieblokken, visitekaartjes en nog veel meer producten.

De outdoor categorie biedt vooral producten aan die geschikt zijn om buiten te plaatsen. De materialen die worden gebruikt zijn hiervoor bedoeld. Er is keuze uit: een baniervlag, dropvlag, raamborden en meer. Begint binnenkort het zomerseizoen en bent u nog niet helemaal tevreden over uw uitstraling van uw pand? Neem dan gauw een kijkje op Drukwerknodig!

Outdoor

Boeken

Drukwerknodig.nl heeft onder andere de categorie boeken. U levert uw bestanden aan en uw boek wordt gedrukt. U heeft de keuze uit verschillende omslagen:

  • Hardcover: het binnenwerk wordt ingebonden in een stevige, gelamineerde kaft
  • Hardcover wire-o: het papier wordt gebonden door een metalen spiraalbinding en voorzien van een stevige gelamineerde kaft
  • Softcover: het binnenwerk met oersterke PUR lijm ingebonden in een softcover omslag
  • Wire-O: het papier wordt gebonden middels een stevige metalen spiraalbinding
  • Geniet/ gebrocheerd: het papier wordt gebonden door twee stevige nietjes in de rug

U kunt naast de verschillende soorten omslagen en bindingswijzen ook kiezen uit verschillende soorten afwerkingen en soorten papier.

Boeken

Presentatie en promotie

Drukwerknodig heeft een talrijk assortiment met producten voor de presentatie in uw winkel. Van baliebordjes tot aan statafels. Heeft u geen winkel, maar staat u binnenkort op een beurs of markt? Ook voor deze gelegeheden biedt Drukwerknodig de ideale uitkomst.

Voor al uw andere drukwerk zoals flyers, posters, folders bent u aan het goede adres. Heeft u binnenkort een evenement gepland? Drukwerknodig print uw promotiemateriaal snel, professioneel en voordelig!

Promotie

Bekijk ons volledige assortiment zakelijk drukwerk

Bekijk het assortiment van Drukwerknodig.nl

Ervaring van klanten

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...