actie
Vierkante fotoboekenactie: nu 20% korting

Over Fotofabriek

Fotofabriek.nl / Fotofabrik.de (onderdeel van Chris Russell) is een digitale drukkerij, opgericht in 2008 en bevindt zich in Groningen. Met meer dan 30 jaar ervaring is Fotofabriek specialist in het drukken van wanddecoratiecadeaus en niet te vergeten: fotoboeken

Fotofabriek gaat voor gemak, kwaliteit en service: “Wij zoeken mogelijkheden om belangrijke levensmomenten en foto’s op een unieke manier vast te leggen.” Fotofabriek biedt een gratis softwarepakket voor het vormgeven en bewerken van de fotoproducten. Daarnaast is er een gebruiksvriendelijke Online Editor waarbij de klant de producten makkelijk kan samenstellen. 

Benieuwd geworden? Bekijk onze bedrijfsvideo en neem een kijkje in onze drukkerij!

Locatie

Fotofabriek is een online drukkerij in Groningen. Aan de Osloweg 75 worden er dagelijks honderden fotoproducten gedrukt, verpakt en verzonden.

Fotofabriek blijft groeien. In een paar jaar tijd heeft de organisatie een vervierdubbeling in personeel gezien, daarnaast blijft het aantal orders per jaar fors stijgen. Tijd voor uitbreiding dus! In 2019 breidde wij onze productiehal uit naar 13.000 m2. Het huidige pand werd daamee het onderkomen voor het printen van onze fotoproducten, van fotoboeken tot aan visitekaartjes.

Het tweede naastgelegen pand richt zich op sign HD drukwerk, sublimatieproducten en vooral gepersonaliseerde cadeauproducten voor elke gelegenheid.

Ben je nieuwsgierig geworden? Haal je pakketje bij ons af en neem een kijkje binnen! Dat is ook nog eens goed voor het milieu!

locatie-fotofabriek

Producten

Bij Fotofabriek kun je met je eigen foto's een fotoboek maken of fotoalbum ontwerpen, maar ook andere fotoproducten zoals kalenders, agenda's, kaarten, feestartikelen, textiel en vele verschillende wanddecoraties kun je heel snel en gemakkelijk bij ons bestellen. Daarnaast kunnen wij maatwerk leveren; in overleg met onze klantenservice is een hele hoop mogelijk!

Jouw fotoproduct verzenden wij naar ieder gewenst adres in Nederland en België.

 • Fotoboeken, wanddecoraties, cadeaus en meer 
 • Per request laat je maatwerk bij ons maken
 • Producten zijn geheel te personaliseren
producten-fotofabriek

Waarom Fotofabriek?

Alle fotoboeken en andere fotoproducten drukken, binden en verpakken wij in eigen huis. Zo hebben wij controle over het hele productieproces. Alle afdelingen, waaronder onze klantenservice bevinden zich op dezelfde locatie. Zo kunnen wij snel schakelen en heb je direct contact met deskundige werknemers! Daarnaast zijn wij 9 jaar als beste beoordeeld door o.a. AVROTROS!

 • Productie in eigen huis
 • Hoge kwaliteit producten
 • Behulpzame klantenservice
 • Snelste levering van Nederland
waarom-fotofabriek

Duurzaamheid

Fotofabriek houdt rekening met de wereld en het milieu. We vinden dit belangrijk voor volgende generaties, maar ook om de natuur, die zo kostbaar is, zo goed mogelijk te beschermen.

Fotofabriek probeert zo duurzaam mogelijk te handelen door te letten op verpakkingsmateriaal, productieproces en CO2-uitstoot. Hiernaast gebruikt Fotofabriek op geen enkele manier chemische stoffen. Ook maken wij gebruik van PET-laminaat, wat de beschadiging van producten vermindert, waardoor deze niet weggegooid worden.

 • Gescheiden afval
 • Grootschalige inkoop
 • FSC-gecertificeerd papier
 • Herbruikt restmateriaal
duurzaamheid-fotofabriek

Werken bij Fotofabriek

Iedere dag worden er honderden fotoproducten geproduceerd, ingepakt en verzonden. We doen er alles aan om onze kwaliteit te waarborgen en meer te leveren dan de klant verwacht. Om onze klanten uitstekende service en producten van kwaliteit te bieden, hebben wij een groot team enthousiastelingen bij elkaar gezocht. De hoeveelheid orders stijgt wekelijks, wij zijn dus doorlopend op zoek naar enthousiaste collega's.

Lijkt het je leuk om ons team te versterken? Neem gerust een kijkje op onze website en kom werken bij Fotofabriek!

werken-bij-fotofabriek

Partnerships

Fotofabriek werkt met verschillende organisaties en instanties samen. Dit kan bijvoorbeeld door het inzetten van onze drukkerij voor verschillend drukwerk tot daadwerkelijke sponsoring.

Een aantal van onze partnerships zijn: ING, Nationale Postcode Loterij, ANWB, Hello Fresh en meer. Bekijk al onze partnerships in de afbeelding of klik hieronder door naar onze samenwerkingen.

Bekijk onze samenwerkingen
partnerships-fotofabriek

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...