actie
Tijdelijk 25% korting op fotovergrotingen

Onze samenwerkingen

Fotofabriek

Fotofabriek werkt samen met verschillende partners om gezamenlijke doelen te behalen. Dit kan bijvoorbeeld door onze drukkerij in te zetten voor verschillend drukwerk, of door sponsoring van verenigingen.

Natuurlijk staan we altijd open voor nieuwe samenwerkingen. Heb jij een voorstel voor een samenwerking? Neem dan contact met ons op.

Hieronder een greep uit de bedrijven en goede doelen waarmee Fotofabriek samenwerkt.

Lach voor een dag

Helaas zijn er in Nederland veel kinderen die niet altijd in de situatie zitten om regelmatig te lachen. De stichting Lach voor een Dag bezorgt kinderen die een ernstige ziekte hebben een onvergetelijke dag door naar het theater te gaan, waardoor kinderen één dag hun zorgen kunnen vergeten.

Na zo'n onvergetelijke dag moeten de herinneringen natuurlijk bewaard blijven. Daarom geeft Fotofabriek aan alle kinderen een fotoboek vol met foto's van deze bijzondere dag.

Bekijk de website van Lach voor een dag om meer te lezen over hun doel.

Lach voor een dag

Ronald McDonald Kinderfonds

Wanneer je als kind ziek bent, wil je je ouders zo dichtbij mogelijk hebben. Het Ronald McDonald Kinderfonds zorgt hier al ruim 30 jaar voor. In Nederland hebben zij op verschillende locaties Ronald McDonald huizen waar gezinnen kunnen logeren en altijd binnen een paar minuten bij hun kind in het ziekenhuis kunnen zijn.

Fotofabriek heeft fotoboeken gesponsord ter ere van het 20-jarig bestaan van het Ronald McDonald Huis van het VUmc Amsterdam.

Lees meer over Ronald McDonald Kinderfonds.

Ronald McDonald Kinderdfonds

Waar Ontwikkeling Werkt

Stichting WOW steunt wereldwijd projecten die kinderen en jongeren meer kansen biedt op ontwikkeling. Het doel van de stichting is hierbij om de lokale projecten en de lokale economie direct of indirect te stimuleren, waardoor er gewerkt kan worden aan een structurele verbetering.

Fotofabriek heeft door middel van verschillende acties een bijdrage geleverd aan de projecten van Waar Ontwikkeling Werkt. Een voorbeeld hiervan is een actie waarbij Fotofabriek een donatie deed van €5 bij een bestelling van een fotoboek.

Lees meer over de projecten van Waar Ontwikkeling werkt.

Waar Ontwikkeling Werkt

Wereld Pers Foto Groningen

Deze stichting bouwt voort op de idealen van World Press Photo. Deze stichting propageert als platform voor visuele journalistiek voor democratie en persvrijheid. De Groningse stichting haalt de tentoonstelling jaarlijks dichterbij huis door er zelf één te organiseren met een eigen programma. Fotofabriek steunt deze stichting door verschillend drukwerk voor World Pers Foto Groningen te organiseren.

Op de site van Word Pers Foto Groningen vind je meer over deze stichting en de data van tentoonstellingen.

Wereld Pers Foto Groningen

Stichting Kat in Nood

De stichting Kat in Nood zet zich in voor katten in heel Nederland. Dit doet de stichting door onder andere onderdak te bieden aan ruim 225 katten die moeilijk of niet herplaatsbaar zijn. Ook helpt de stichting met medische hulp voor katten, waarvan hun baasje niet genoeg geld heeft hiervoor.

Stichting Kat in Nood zamelt geld in door onder andere kattenkalenders te verkopen. De opbrengst hiervan gaat naar de stichting. Fotofabriek steunt Kat in Nood door deze kalender te drukken en te leveren.

Lees meer over de stichting Kat in Nood en bekijk waar ze zich nog meer voor inzetten.

Stichting Kat in Nood

Duchenne Heroes

Mountainbiken met een doel. De stichting Duchenne Heroes zet zich in om betere medicijnen te realiseren met als doel om het toekomstperspectief van Duchenne patiënten te verbeteren. Dit doen ze onder andere in samenwerking met Duchenne Parent Project.

Deelnemers van de mountainbiketocht zamelen geld in door sponsors te werven. Ze fietsen zeven dagen lang van België naar Nederland en geven alles voor kinderen met Duchenne. Ook zijn er een groot aantal vrijwilligers die ervoor zorgen dat dit evenement kan plaatsvinden.

Fotofabriek bedankt de deelnemers en vrijwilligers door foto’s af te drukken van het evenement en naar hen toe te sturen.

Deelnemer of vrijwilliger worden? Lees meer over Duchenne Heroes op hun website.

Duchenne Heroes

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 35 euro

Bestel je voor 35 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...

Inspiratie nodig? Deel jouw online fotoproduct en inspireer anderen.

Ben je op zoek naar ideeën voor jouw fotoboek of wanddecoratie? Laat je inspireren op ons inspiratieplatform door prachtige voorbeelden van anderen en het verhaal erachter, interviews met fotografen en natuurlijk veel meer.

Ontvang 5000 punten cadeau
Naar inspiratieplatform