actie
Nu 25% korting op diverse Moederdagcadeaus

Onze samenwerkingen

Fotofabriek

Fotofabriek werkt samen met verschillende partners om gezamenlijke doelen te behalen. Dit kan bijvoorbeeld door onze drukkerij in te zetten voor verschillend drukwerk, of door sponsoring van verenigingen.

Natuurlijk staan we altijd open voor nieuwe samenwerkingen. Heb jij een voorstel voor een samenwerking? Neem dan contact met ons op.

Hieronder een greep uit de bedrijven en goede doelen waarmee Fotofabriek samenwerkt.

KWF

Stichting KWF zet zich in voor initiatieven die mensen verder helpen. Dat betekent niet alleen kanker bestrijden, maar ze maken zich ook hard voor een beter leven met de ziekte. Of je nu kanker wilt voorkomen, net de diagnose hebt gehad, midden in de behandeling zit, of je afvraagt hoe het verder gaat. Ze zorgen voor initiatieven die mensen ondersteunen, zoals centra voor leven met en na kanker en het platform kanker.nl. En ze werken aan leven veranderend onderzoek waar patiënten snel wat aan hebben.

Om hiervoor geld op te halen, werken ze onder andere met collectes, waarbij meer dan 40.000 vrijwilligers zich hiervoor hard inzetten. Fotofabriek en KWF zetten deze collectanten graag in het zonnetje door middel van een persoonlijk cadeautje (fotoboek, wanddecoratie of een fotopuzzel).

Wilt u meer informatie? Ga dan naar de website van het KWF

koningin-wilhelmina-fonds

Ronald McDonald Kinderfonds

Wanneer je als kind ziek bent, wil je je ouders zo dichtbij mogelijk hebben. Het Ronald McDonald Kinderfonds zorgt hier al ruim 30 jaar voor. In Nederland hebben zij op verschillende locaties Ronald McDonald huizen waar gezinnen kunnen logeren en altijd binnen een paar minuten bij hun kind in het ziekenhuis kunnen zijn.

Fotofabriek heeft fotoboeken gesponsord ter ere van het 20-jarig bestaan van het Ronald McDonald Huis van het VUmc Amsterdam.

Lees meer over Ronald McDonald Kinderfonds.

Ronald McDonald Kinderdfonds

Duchenne Heroes

Mountainbiken met een doel. De stichting Duchenne Heroes zet zich in om betere medicijnen te realiseren met als doel om het toekomstperspectief van Duchenne patiënten te verbeteren. Dit doen ze onder andere in samenwerking met Duchenne Parent Project.

Deelnemers van de mountainbiketocht zamelen geld in door sponsors te werven. Ze fietsen zeven dagen lang van België naar Nederland en geven alles voor kinderen met Duchenne. Ook zijn er een groot aantal vrijwilligers die ervoor zorgen dat dit evenement kan plaatsvinden.

Fotofabriek bedankt de deelnemers en vrijwilligers door foto’s af te drukken van het evenement en naar hen toe te sturen.

Deelnemer of vrijwilliger worden? Lees meer over Duchenne Heroes op hun website.

Duchenne Heroes

Stichting Earlybirds

Stichting Earlybirds Fotografie komt naar het ziekenhuis om ouders (van een te vroeg geboren baby) een kosteloze reportage aan te bieden. Het is namelijk niet alleen een bijzondere, maar ook een heftige tijd bij een te vroeg geboren baby. In deze moeilijke periode kan een prachtige fotoreportage een lichtpuntje zijn. Een onderdeel van de verwerking als jullie later thuis zijn, maar bovenal een mooie herinnering!

De mogelijkheden waarop deze herinneringen aangebracht kunnen worden, zoals wanddecoratie, worden o.a. aangeboden bij veilingen van de Stichting en hier biedt Fotofabriek verschillende wanddecoratie voor aan.

Ga naar de website van Earlybirds voor meer informatie.

stichting-earlybirds

Wereld Pers Foto Groningen

Wereld Pers Foto Groningen bouwt voort op de idealen van World Press Photo. Deze stichting propageert als platform voor visuele journalistiek voor democratie en persvrijheid. De Groningse stichting haalt de tentoonstelling jaarlijks dichterbij huis door er zelf één te organiseren met een eigen programma. Fotofabriek steunt deze stichting door verschillend drukwerk voor World Pers Foto Groningen te organiseren.

Op de site van Word Pers Foto Groningen vind je meer over deze stichting en de data van tentoonstellingen.

Wereld Pers Foto Groningen

Stichting Dream4Kids

Dream4Kids laat de mooiste dromen van kinderen met een trauma in vervulling gaan tijdens een Droomdag. Deze dag is onderdeel van het behandelplan dat is opgesteld door een professionele hulpverlener. Een Droomdag geeft een kind moed en energie en betekent vaak een nieuwe start.

Fotofabriek biedt deze gemaakte herinnering aan met een gekozen wanddecoratie (canvas/textielposter) naar keuze voor de kinderen die een droomdag hebben gehad.

Wilt u meer weten over Dream4Kids? Ga dan naar hun website

dream-4-kids

Lach voor een dag

Helaas zijn er in Nederland veel kinderen die niet altijd in de situatie zitten om regelmatig te lachen. De stichting Lach voor een Dag bezorgt kinderen die een ernstige ziekte hebben een onvergetelijke dag door naar het theater te gaan, waardoor kinderen één dag hun zorgen kunnen vergeten.

Na zo'n onvergetelijke dag moeten de herinneringen natuurlijk bewaard blijven. Daarom geeft Fotofabriek aan alle kinderen een fotoboek vol met foto's van deze bijzondere dag.

Bekijk de website van Lach voor een dag om meer te lezen over hun doel.

lach-voor-een-dag

Sintvoorieder1

Stichting Sintvoorieder1 wil in Nederland zoveel mogelijk kinderen die opgroeien in (verborgen) armoede een Sinterklaas kado geven. Sintvoorieder1 is er voor ieder kind, want alle kinderen in Nederland dienen gezien te worden en elk kind telt mee op 5 december. Fotofabriek maakt het voor Sintvoorieder1 mogelijk om alle kinderen te voorzien van een (persoonlijk) afgedrukt gedicht en een mooie sticker op het kado.

Lees meer over stichting Sintvoorieder1 op de website.

sint-voor-ieder-1

Stichting Kat in Nood

De stichting Kat in Nood zet zich in voor katten in heel Nederland. Dit doet de stichting door onder andere onderdak te bieden aan ruim 225 katten die moeilijk of niet herplaatsbaar zijn. Ook helpt de stichting met medische hulp voor katten, waarvan hun baasje niet genoeg geld heeft hiervoor.

Stichting Kat in Nood zamelt geld in door onder andere kattenkalenders te verkopen. De opbrengst hiervan gaat naar de stichting. Fotofabriek steunt Kat in Nood door deze kalender te drukken en te leveren.

Lees meer over de stichting Kat in Nood en bekijk waar ze zich nog meer voor inzetten.

Stichting Kat in Nood

Stichting Droomdag

Stichting Droomdag organiseert droomdagen voor gezinnen waar een ouder oncologisch en/ of levensbedreigend ziek is en waar het jongste kind onder de 16 jaar is. Een dag waarbij de dagelijkse zorgen, angsten en onzekerheden even naar de achtergrond verschuiven. Een dag waar het gezin naar uit kan kijken. Een dag samen onbezorgd plezier beleven.

Deze dag wordt volledig vastgelegd in beeld en geluid en dit vormt een herinnering van onschatbare waarde voor het gezin. Fotofabriek biedt deze gemaakte herinnering aan met een Foto op Canvas voor de gezinnen die een droomdag hebben gehad.

Benieuwd geworden? Ga voor meer informatie naar de website van stichting Droomdag.

stichting-droomdag

Stedenband San Carlos

Stedenband Groningen – San Carlos is een stichting die al sinds 1986 de zusterrelatie tussen Groningen en San Carlos (Nicaragua) onderhoudt. Als netwerkorganisatie maakt de Stedenband het mogelijk om in intercultureel perspectief projecten te ontwikkelen en uit te voeren. Fotofabriek biedt hierbij ondersteuning op het gebied van drukwerk zoals (kook)boekjes en wenskaarten.

Wilt u meer informatie over Stedenband San Carlos? Ga dan naar hun website

stedenband-san-carlos

Waar Ontwikkeling Werkt

Stichting WOW steunt wereldwijd projecten die kinderen en jongeren meer kansen biedt op ontwikkeling. Het doel van de stichting is hierbij om de lokale projecten en de lokale economie direct of indirect te stimuleren, waardoor er gewerkt kan worden aan een structurele verbetering.

Fotofabriek heeft door middel van verschillende acties een bijdrage geleverd aan de projecten van Waar Ontwikkeling Werkt. Een voorbeeld hiervan is een actie waarbij Fotofabriek een donatie deed van €5 bij een bestelling van een fotoboek.

Lees meer over de projecten van Waar Ontwikkeling werkt.

Waar Ontwikkeling Werkt

Humanitas Twente

Humanitas Twente is een vrijwilligersorganisatie die ondersteuning biedt aan mensen om op eigen kracht iets aan een bepaalde situatie te veranderen. Van hulp bij de financiele administratie tot aan het doorbreken van eenzaamheid, de vrijwilligers van Humanitas Twente staan voor je klaar. Vang je droom is één van deze projecten. Vang je droom maakt het mogelijk om kinderen een onvergetelijk weekend te bezorgen, die normaal gesproken niet over de middelen beschikken. 

Zo'n leuk kindervakantieweekend wil je natuurlijk vastleggen, zodat de herinneringen blijven. Fotofabriek maakt dit mogelijk door deze kinderen te voorzien van een fotoboek met al deze leuke momenten. 

Wilt u ook vrijwilliger worden? Bekijk de website voor meer informatie. 

Humanitas Twente

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...