actie
Vierkante fotoboekenactie: nu 20% korting

Snelle levering

Voor alle bestellingen die bij ons binnenkomen geldt dat wij deze altijd binnen de aangegeven levertijd produceren en versturen. De levertijd verschilt per product waarbij wenskaarten, indien besteld voor 12:00, nog dezelfde dag verzonden worden en de exclusieve fotoboeken maximaal 5 werkdagen qua productietijd nodig hebben.

Het productieproces speelt een belangrijke rol in de levertijd van onze producten. Natuurlijk zijn er situaties te bedenken waarbij je een bestelling met spoed nodig hebt vanwege een deadline of bijvoorbeeld als het een cadeautje betreft. Hiervoor bieden wij twee extra services.

Spoedproductie

Bij het bestellen van je product kun je in de winkelwagen kiezen voor de spoedproductie optie. Dit heeft betrekking op het productieproces en hierbij zullen we je bestelling extra prioriteit geven, zodat we de levertijd met 1 dag kunnen verminderen. Als je gebruikmaakt van deze spoedoptie dan wordt hiervoor een meerprijs (17,5% van het subtotaalbedrag) berekend.

Koerierslevering

Het is ook mogelijk om te kiezen voor een garantielevering door middel van een koerierszending. Op werkdagen is het daarmee mogelijk om te kiezen voor een garantielevering waarbij je bestelling (gerekend vanaf het moment dat deze verzonden kan worden) de volgende dag voor 17:00 wordt afgeleverd. Neem voor de mogelijkheden en meerprijs contact op met onze klantenservice.