Fotofabriek.nl
Osloweg 75 9723 BJ Groningen

Verzendtarieven

Gratis verzending vanaf 35 euro

VerzendtariefBasisprijsAls extra product
Gratis€ 0,00€ 0,00
A€ 0,50€ 0,20
B€ 2,95€ 0,50
C€ 2,95€ 1,00
D€ 3,95€ 1,00
E€ 5,95€ 2,00
F€ 6,95€ 3,00
G€ 6,95€ 1,00

Let op: Wegens de drukte rondom de feestdagen gelden niet onze standaard productietijden. Daarnaast hebben onze verzendpartijen het extra druk. We raden je daarom aan een extra tijdsmarge in te bouwen om teleurstelling te voorkomen! Bekijk de actuele levertijden voor meer informatie.

Fotofabriek heeft de verzendkosten opgedeeld in een aantal verzendtarieven. Bekijk onze prijslijst voor het verzendtarief van jouw fotoproduct. Deze verzendkosten gelden voor zowel Nederland als België.

Wil je direct het totaal bedrag weten van een fotoproduct? Bereken zelf je prijs in onze prijscalculator.

Spoedproductie

Wil je dat je bestelling met spoed wordt geproduceerd  Bij het afrekenen kun je (tegen een kleine meerprijs) in de winkelwagen kiezen voor de optie spoedproductie.

Let op: kies je naast de spoedproductie ook voor extra controle, houd er dan rekening mee dat dit invloed kan hebben op de levertijd. De vermelde levertijd betreffen productiedagen die nodig zijn om het fotoproduct te produceren.

Koerierszending

Het is ook mogelijk om je bestelling door een koerier te laten bezorgen. Bij optie 2 in het bestelproces kun je kiezen voor de optie spoedkoerier.

Afhalen

Daarnaast kun je ook je bestelling bij Fotofabriek afhalen. Fotofabriek is gevestigd aan de Osloweg 75 te Groningen.

Wordt niet getoond op de site.