wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Fotoboek maken

AVROTROS Radar heeft Fotofabriek beoordeeld als beste fotoboekenleverancier!

Online een fotoboek maken kan heel eenvoudig bij Fotofabriek. Heb je foto’s van een schitterende vakantie of heb je net een bijzondere gebeurtenis meegemaakt? Leg dit dan vast in een mooi fotoboek. Met onze gratis software kun je, zonder uitgebreide kennis, eenvoudig een fotoboek maken. Het online ontwerpen van een fotoboek biedt veel mogelijkheden. Zo kun je een fotoboek maken met een hardcover, softcover of een spiraalbinding. Verder bieden wij de mogelijkheid om het fotoalbum uit te breiden tot wel 200 pagina’s.

Heb je herinneringen of gebeurtenissen die extra aandacht verdienen? Kies dan voor het ontwerpen en afdrukken van exclusieve fotoboeken. Je kunt dan bij ons een fotoboek maken met een linnen rug. Zelf kun je dan ook nog de kleur van de omslag en de papiersoort bepalen. Door te kiezen voor UV Hoogglans, Premium Satin, Lay-flat of Vlakliggend papier geef je jouw foto’s net dat beetje extra flair mee. Zo is het mogelijk om een volledig gepersonaliseerd fotoboek te maken met de professionele uitstraling die het verdient. Ga jij ook een fotoboek maken?

Bekijk ons fotoboeken assortiment

Maak van jouw vakantie een uniek fotoboek

Wil je meer dan één fotoboek maken? Geen probleem! Sterker nog, je krijgt zelfs korting als je meer dan één fotoboek maakt.

Meerdere fotoalbums maken betekent bij Fotofabriek namelijk een staffelkorting. Een enkel fotoboek maken is bij ons al voordelig, maar omdat de staffelkorting op kan lopen tot wel 70% is het maken van niet één maar meerdere fotoboeken nog interessanter.

Ben je net op reis geweest en wil je deze herinneringen vastleggen? Maak dan een Fotoboek Softcover of een Fotoboek Hardcover.

Wil je een fotoboek maken van een speciale gelegenheid? Kies dan voor een Fotoboek Exclusief.

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Alle bestellingen worden binnen de aangegeven levertijd verzonden. Soms zelfs eerder!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek