Fotofabriek.nl
Osloweg 75 9723 BJ Groningen
actie
Hardcover of Vlakliggend Fotoboek A4 vanaf €9,95 + gratis verzending!

Fotoboek maken

  • Spiraal, softcover en hardcover fotoboeken
  • Minimaal 24 - maximaal 200 pagina's
  • Speciale papiersoorten
  • Luxe omslagen
  • Vanaf € 8,99
Ontwerp direct jouw fotoboek


Winnaar van de Fotoboekentest 2019 en door AVROTROS Radar beoordeeld als de Beste fotoboekenleverancier!

 

Je eigen fotoboek maken is heel gemakkelijk

Online een fotoboek maken kan heel eenvoudig bij Fotofabriek. Heb je foto’s van een schitterende vakantie of heb je net een bijzondere gebeurtenis meegemaakt? Leg dit dan vast in een mooi fotoboek. Met onze gratis software kan je, zonder uitgebreide kennis, gemakkelijk een fotoboek maken. Het online ontwerpen van een fotoboek biedt veel mogelijkheden. Zo kan je een fotoboek maken met een hardcover-, softcover- of een spiraalbinding. Verder bieden wij de mogelijkheid om het fotoalbum uit te breiden tot wel 200 pagina’s.

Heb je herinneringen of gebeurtenissen die extra aandacht verdienen? Kies dan voor het ontwerpen en afdrukken van exclusieve fotoboeken. Je kan dan bij ons een fotoboek maken met een linnen rug. Bepaald vervolgens de kleur van de omslag en de papiersoort om jouw fotoboek af te maken. Door te kiezen voor UV Hoogglans, Premium Mat, Lay-flat of Vlakliggend papier geef je jouw foto’s net dat beetje extra flair mee. Zo is het mogelijk om een volledig gepersonaliseerd fotoboek te maken met de professionele uitstraling die het verdient. Ga jij ook een fotoboek maken?

Hulp bij het maken van je fotoboek

Kom je er niet uit of heb je vragen over het ontwerpen van een fotoalbum? Onze klantenservice is elke dag bereikbaar via telefoon, e-mail of chat!

Bekijk hier alle fotoboeken

Bekijk het assortiment

Bekijk onze fotoboeken

Spiraal Fotoboeken
vanaf € 7,99
Actie Hardcover Fotoboeken
vanaf € 14,99 nu € 9,95
Actie Vlakliggend Fotoboek
vanaf € 23,49 nu € 16,95

Maak van jouw vakantie een uniek fotoboek

Fotoboeken maken met volumekorting

Wil je meer dan één fotoboek maken? Geen probleem! Sterker nog, je krijgt zelfs korting als je meer dan één fotoboek maakt. Meerdere fotoalbums maken betekent bij Fotofabriek namelijk een volumekorting. Een enkel fotoboek maken is bij ons al voordelig, maar omdat de volumekorting op kan lopen tot wel 70% is het maken van meerdere exemplaren nog interessanter.

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 35 euro

Bestel je voor 35 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...

Inspiratie nodig? Deel jouw online fotoproduct en inspireer anderen.

Ben je op zoek naar ideeën voor jouw fotoboek of wanddecoratie? Laat je inspireren op ons inspiratieplatform door prachtige voorbeelden van anderen en het verhaal erachter, interviews met fotografen en natuurlijk veel meer.

Ontvang 5000 punten cadeau
Naar inspiratieplatform