actie
Nu 25% korting op diverse Moederdagcadeaus
Samen fotoboek maken

Samen een fotoboek maken!

Gepubliceerd op 22 maart 2022

Met trots introduceren we een nieuwe functie in de Online Editor die het mogelijk maakt om vanaf meerdere apparaten foto’s toe te voegen aan je fotoboek of fotoproduct! Met deze nieuwe functie heb je vanaf nu nooit meer gedoe met het importeren van foto’s naar je laptop of telefoon.

Wil je samen met je familie een fotoboek van het familieweekend maken? Of samen met je partner van jullie bruiloft of huwelijksreis? Dat kan nu veel makkelijker! Het is vanaf nu mogelijk om iedereen zelf foto’s te laten toevoegen vanaf zijn/haar apparaat aan het project. Wil je meer weten? In deze blog laten we de nieuwe funtionaliteit zien en leggen we uit hoe het werkt!

Wat is de tool?

Je kent het vast wel: je wilt een fotoboek maken maar je foto’s staan overal en nergens. Op je telefoon, op je laptop en misschien zelfs op je camera. De nieuwe functie maakt het gemakkelijk om foto’s toe te voegen aan je desktop-project vanaf andere apparaten. Op deze manier upload je foto’s in de originele kwaliteit, zonder dat je een usb-kabel of SD kaartje nodig hebt!

Wil iemand anders vanaf zijn/haar apparaat foto’s delen en toevoegen aan je project? Dan kan ook! Deze nieuwe functie werkt het makkelijkst als je bij elkaar bent, maar op afstand is het ook mogelijk. Groepsgenoten kunnen de QR code scannen of de link openen. Let er wel op dat je groepsgenoten niet kunnen controleren of verwijderen wat ze hebben geüpload. Ook kan de link (nog) niet worden ingetrokken, deel de link daarom niet op social media bijvoorbeeld. De link en QR code zijn slechts twee uur geldig. Let er dus goed op dat je na het delen de foto’s gelijk upload. 

Trommel dus snel al je vrienden en familie op en start direct met het maken van een gezamenlijk fotoboek. Of verzamel je eigen foto’s en maak gemakkelijk en snel je fotoproduct bij Fotofabriek!

Scan me

Hoe werkt het?

  1. Kies een fotoproduct naar keuze en open de Online Editor
  2. Klik linksboven op ‘’foto’s’’, vervolgens op ‘’foto’s toevoegen’’ en dan ‘’upload vanaf extern apparaat’’
  3. Scan de QR code met een ander apparaat of kopieer en deel de link. Let op: de link en QR code zijn slechts twee uur geldig!
  4. Voeg op het andere apparaat foto’s via de link of QR code toe en de foto’s worden automatisch aan je fotoproduct toegevoegd!
     
Samen fotoboek maken