actie
20% korting op alle wanddecoratie
  • eigen tegeltje maken

Tegeltje maken

  • Full colour bedrukt
  • Met gratis tegelhanger
  • Gemaakt van echt keramiek

Tegeltje, tegeltje aan de wand, wie heeft het mooiste ontwerp van het land? Ongetwijfeld heb je wel eens een tegeltje met een leuke spreuk, uitspraak of afbeelding aan de muur zien hangen. Deze (delfts blauwe) tegeltjes zijn ontzettend leuk als wanddecoratie. Bij Fotofabriek kun je geheel zelf je eigen tegeltje maken.

Authentiek tegeltje maken met grappige spreuken en wijsheden

Je kunt tegels bestellen met je eigen foto’s of voeg een leuke tegelspreuk toe. De tegeltjes hebben een afmeting van 15 x 15 cm en zijn gemaakt van echt keramiek. De tegeltjes worden full colour bedrukt.

Verder kun je bijvoorbeeld zelf een authentiek delfts blauwe tegel maken met een grappige spreuk er op. Online kun je verschillende tegelspreuken of tegeltjeswijsheden opzoeken en gebruiken om op een tegeltje met eigen teksten te laten drukken. Je kan ook een levensmotto, grap of uitspraak van iemand gebruiken om het tegeltje met je eigen teksten te voorzien.

authentiek tegeltje maken

Een tegeltje maken voor elke gelegenheid

Is er binnenkort iemand jarig of heb je ergens anders een cadeautje voor nodig? Je kunt ook een oud Hollandse tegeltje maken voor iemand anders en deze cadeau geven. Denk bijvoorbeeld aan een geboortetegel, trouwtegel of een tegeltje bij een verhuizing naar een nieuwe woning. Het zelfgemaakte tegeltje geeft daarmee een mijlpaal aan van een bijzondere gebeurtenis. Verder zijn de tegeltjes zeer geschikt als Moederdag-, Vaderdag-, Sinterklaas- of Kerstcadeau,

Bij de bestelling van een zelfgemaakt tegeltje krijg je gratis een tegelhanger, maar je kunt ook een handige tegelhouder bij bestellen zodat deze op een mooie plek in de woonkamer kan staan.

Begin gelijk met het maken van een authentiek delfts blauw tegeltje!

eigen tegeltje maken
Maak direct je tegeltje

Bekijk het assortiment

Bekijk het assortiment

Bekijk de tegeltjes

Actie Tegeltje met eigen foto
vanaf € 9,99

100% tevreden met je fotoproduct

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer...

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Geen wachtrij direct contact!

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer...

Raak geïnspireerd!

Doe meer met je foto's. In de Fotofabriek blog inspireren we je met handige fotografie- en softwaretips, leuke weetjes, nieuwe producten en meer!