actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen

Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles produceren in eigen huis. Als je een fotoproduct maakt, zoals een fotoboek, dan kan dit gepaard gaan met veel tijd en energie dat er in wordt gestoken. Daarom produceren wij met dezelfde inspanning en zorgzaamheid het fotoproduct voor je. Dit betekent dat alle afdelingen van fotofabriek.nl je fotoproduct van begin tot het eind zorgvuldig behandelen en er voor zorgen dat je deze volledig aan je verwachtingen zal voldoen.

Onze beloftes: 100% garantie = 100% garantie

Waar gewerkt wordt, kunnen fouten ontstaan. Dit kan (per ongeluk) bij het aanleveren gebeuren, maar ook tijdens het produceren. Belangrijker daarin is dat zulke kwesties volgens 100% tevredenheid worden opgelost. Niet elke fout heeft een zelfde oorzaak of oplossing nodig.
Desondanks beloven en geloven wij dat de volgende oplossing, altijd tot een 100% garantie zal leiden.

 • Ontwerp
  Heb je een verkeerde foto geplaatst, een typfout gemaakt of een ander foutje in je ontwerp?
  Neem dan z.s.m. contact met ons op en wij printen eenmalig kosteloos het product opnieuw!
 • Kleuren
  Zijn de foto's te licht of te donker afgedrukt?
  Neem dan contact met onze klantenservice op om de oorzaak en de oplossing te achterhalen. Vervolgens printen wij het product kosteloos opnieuw!
 • Snijden
  Is er per abuis te veel van de pagina of foto afgesneden?
  Dit mag absoluut niet gebeuren, dus printen we het product kosteloos opnieuw voor je!
 • Bezorging
  Laat de bezorging van PostNL langer dan 5 werkdagen op zich wachten?
  Wij willen niet dat je hiervan de dupe bent, dus printen wij kosteloos het product opnieuw!
 • Product
  Voldoet het product niet aan je verwachtingen? Neem dan contact met ons op, zodat we alternatieve producten of oplossingen kunnen bespreken.
  Komen we er niet uit? Dan storten we je aankoopbedrag gewoon terug!

Extra controle

Bij het bestellen van je fotoproduct kun je kiezen voor de optie extra controle. Dit houdt in dat je fotoproduct, voordat deze in productie wordt genomen, eerst zorgvuldig wordt gecontroleerd op een aantal extra punten. Denk hierbij aan de kwaliteit en uitlijning van foto’s, witranden op de omslag en andere aandachtspunten die wij graag nog aan je willen voorleggen.

Kies je voor de optie extra controle, dan betekent dit dat je via e-mail teruggekoppeld krijgt welke punten ons opvielen en geven wij je de gelegenheid om dit aan te passen indien gewenst. Houd er dus rekening mee dat het bestand aangepast en daarna opnieuw geupload moet kunnen worden. Wij streven er naar om de extra controle binnen 24 uur uit te voeren. Hierdoor kan de levertijd langer worden dan standaard staat aangegeven.

Kwaliteitslabel

In elk geproduceerd fotoboek vind je een kwaliteitslabel met onze aandachtspunten waarop een fotoboek handmatig gecontroleerd is. Dit richt zich op de kleuren, kwaliteit van het binnenwerk en omslag, maar ook of er bijvoorbeeld geen krassen op zitten en dat de positie van de rugtekst goed is geplaatst. Het doel van dit kwaliteitslabel is om inzage in de eisen die wij stellen aan onze fotoboeken te geven.