Fotofabriek.nl
Osloweg 75 9723 BJ Groningen
Actie
25% korting - Op alle cadeaus!

Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles produceren in eigen huis. Als je een fotoproduct maakt, zoals een fotoboek, dan kan dit gepaard gaan met veel tijd en energie dat er in wordt gestoken. Daarom produceren wij met dezelfde inspanning en zorgzaamheid het fotoproduct voor je. Dit betekent dat alle afdelingen van fotofabriek.nl je fotoproduct van begin tot het eind zorgvuldig behandelen en er voor zorgen dat je deze volledig aan je verwachtingen zal voldoen.

Kwaliteitslabel

In elk geproduceerd fotoboek vind je een kwaliteitslabel met onze aandachtspunten waarop een fotoboek handmatig gecontroleerd is. Dit richt zich op de kleuren, kwaliteit van het binnenwerk en omslag, maar ook of er bijvoorbeeld geen krassen op zitten en dat de positie van de rugtekst goed is geplaatst. Het doel van dit kwaliteitslabel is om inzage in de eisen die wij stellen aan onze fotoboeken te geven.

Extra controle

Bij het bestellen van je fotoproduct kun je kiezen voor de optie extra controle. Dit houdt in dat je fotoproduct, voordat deze in productie wordt genomen, eerst zorgvuldig wordt gecontroleerd op een aantal extra punten. Denk hierbij aan de kwaliteit en uitlijning van foto’s, witranden op de omslag en andere aandachtspunten die wij graag nog aan je willen voorleggen.

Kies je voor de optie extra controle, dan betekent dit dat je via e-mail teruggekoppeld krijgt welke punten ons opvielen en geven wij je de gelegenheid om dit aan te passen indien gewenst. Houd er dus rekening mee dat het bestand aangepast en daarna opnieuw geupload moet kunnen worden. Wij streven er naar om de extra controle binnen 24 uur uit te voeren. Hierdoor kan de levertijd langer worden dan standaard staat aangegeven.