actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen

Wordt er een extra controle gedaan bij fotoboeken?

Q
A

Het is mogelijk om de digitale versie van fotoboeken handmatig te laten controleren door Fotofabriek. Wij bieden deze optie aan bij hardcover, vlakliggende en exclusieve boeken. In het bestelproces bij deze boeken kun je dit als extra optie aanvinken. 

Wij controleren de volgende punten:

  • Witranden

  • Resolutie van de foto’s op de kaft en binnenwerk

  • Uitlijning van de teksten en foto’s

  • Belichting van de foto’s

Let op! Tijdens onze uitgebreide kwaliteitscontrole controleren we niet op de inhoudelijke opmaak. Denk hierbij aan spellingfouten of het gebruik van dubbele foto’s. Ook kan de extra controle ervoor zorgen dat de uiterlijke verzenddatum van je fotoproduct later wordt.

Wij controleren slechts de digitale versie van de fotoboeken, hierbij kunnen wij géén aanpassingen doen.

Fouten aanpassen

Nadat wij de extra controle hebben uitgevoerd ontvang je altijd een e-mail ter bevestiging. Deze mail ontvang je ook als er geen fouten zijn geconstateerd. Hebben wij wel fouten ontdekt, dan geven wij je de mogelijkheid om aanpassingen te doen. Wij kunnen geen aanpassingen doen. Als je de aanpassingen zelf hebt doorgevoerd kun je het bestand oploaden in je Fotofabriek-account. Geef ons een seintje en wij zorgen ervoor dat het nieuwe bestand aan de order gekoppeld wordt.

Het bestand wordt niet nogmaals door de klantenservice gecontroleerd op fouten. Zou je dit liever wel willen? Geef dit dan aan bij de klantenservice. 

Tip: Plaats afbeeldingen altijd over de stippellijn tot aan de rand van het werkblad. De stippellijn is namelijk de snijrand. Als je afbeelding niet tot aan de rand geplaatst is kan het zijn dat er witranden ontstaan.