Fotofabriek.nl
Osloweg 75 9723 BJ Groningen
actie
20% korting op vlakliggende fotoboeken!
Fotoalbum maken

Fotoalbum maken met eigen foto's en teksten

  • Spiraal, softcover en hardcover fotoboeken
  • Minimaal 24 - maximaal 200 pagina's
  • Speciale papiersoorten
  • Luxe omslagen
  • Vanaf € 8,99
Maak nu je eigen fotoalbum

20% korting op vlakliggende fotoboeken! (inclusief extra pagina's en opties) Lees meer

Fotoalbum maken kan al vanaf €8,99

Wil je een fotoalbum maken van een vakantie of andere speciale gelegenheid? Bij Fotofabriek kun je eenvoudig een eigen fotoalbum maken en heb je keuze uit verschillende soorten fotoboeken. Hiervoor kun je gebruik maken van de gratis Online Editor waarmee je, zonder uitgebreide kennis van fotobewerking, eenvoudig zelf een fotoalbum kunt maken!

Het assortiment bestaat uit 3 verschillende soorten fotoboeken. Het verschil tussen de fotoboeken zit met name in de afwerking en de omslag. Zo heb je de keuze uit een hardcover (harde kaft), softcover (zachte kaft), spiraal fotoalbum.

Vlakliggend fotoalbum

Wil je echt een bijzonder fotoalbum maken dan kun je ook kiezen voor de exclusieve fotoalbums. Deze zijn voorzien van een linnen rug waarvan je zelf de kleur kunt bepalen. Om de fotoboeken nog mooier te maken kun je bij de meeste fotoalbums ook kiezen voor andere papiersoorten zoals hoogglans, premium satin, lay-flat of vlakliggend papier.

Kom je er niet uit of heb je bepaalde vragen over een album afdrukken? De Fotofabriek klantenservice is voor alle vragen met betrekking tot het ontwerpen van fotoboeken telefonisch of via e-mail te bereiken!

fotoalbum online maken

Bekijk hier alle fotoalbums

Bekijk het assortiment

Bekijk ons fotoboeken assortiment

Spiraal Fotoboeken
vanaf € 7,99
Actie Vlakliggend Fotoboek
vanaf € 23,49 nu € 18,79

Wil je meer dan één fotoalbum maken? Dan krijg je van Fotofabriek de zogenaamde volumekorting! Met deze volumekorting kun je zeer voordelig albums afdrukken, want de korting kan oplopen tot wel 70%! Zelf een fotoalbum maken is dus niet alleen leuk, maar bij Fotofabriek kun je op deze manier ook goedkope fotoalbums maken. Kies hierboven je gewenste formaat en begin direct met zelf een fotoalbum maken!

Maak een uniek fotoboek

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 35 euro

Bestel je voor 35 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...

Inspiratie nodig? Deel jouw online fotoproduct en inspireer anderen.

Ben je op zoek naar ideeën voor jouw fotoboek of wanddecoratie? Laat je inspireren op ons inspiratieplatform door prachtige voorbeelden van anderen en het verhaal erachter, interviews met fotografen en natuurlijk veel meer.

Ontvang 5000 punten cadeau
Naar inspiratieplatform