wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Fotoalbum maken met eigen foto's en teksten

Fotoalbum maken kan al vanaf €8,99

Wil je een fotoalbum maken van een vakantie of andere speciale gelegenheid? Bij Fotofabriek kun je eenvoudig een eigen fotoalbum maken en heb je keuze uit verschillende soorten fotoboeken. Hiervoor kun je gebruik maken van de gratis Fotofabriek software waarmee je, zonder uitgebreide kennis van fotobewerking, eenvoudig zelf een fotoalbum kunt maken! Het assortiment bestaat uit 4 verschillende soorten fotoboeken. Het verschil tussen de fotoboeken zit met name in de afwerking en de omslag. Zo heb je de keuze uit een hardcover (harde kaft), softcover (zachte kaft), spiraal fotoalbum.

Wil je echt een bijzonder fotoalbum maken dan kun je ook kiezen voor de exclusieve fotoalbums. Deze zijn voorzien van een linnen rug waarvan je zelf de kleur kunt bepalen. Om de fotoboeken nog mooier te maken kun je bij de meeste fotoalbums ook kiezen voor andere papiersoorten zoals hoogglans, premium satin, lay-flat of vlakliggend papier. Kom je er niet uit of heb je bepaalde vragen over een album afdrukken? De Fotofabriek klantenservice is voor alle vragen met betrekking tot het ontwerpen van fotoboeken telefonisch of via e-mail te bereiken!

Bekijk ons fotoboeken assortiment

Wil je meer dan één fotoalbum maken? Dan krijg je van Fotofabriek de zogenaamde volumekorting! Met deze volumekorting kun je zeer voordelig albums afdrukken, want de korting kan oplopen tot wel 70%! Zelf een fotoalbum maken is dus niet alleen leuk, maar bij Fotofabriek kun je op deze manier ook goedkope fotoalbums maken. Kies hierboven je gewenste formaat en begin direct met zelf fotoalbum maken!

Maak een uniek fotoboek

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek