actie
Vierkante fotoboekenactie: nu 20% korting
Foto idee deel 1

Fotoboek ideeën

Gepubliceerd op 31 juli 2020

Voor velen zit op vakantie gaan er dit jaar helaas niet in. Sommigen zitten vaker thuis, terwijl anderen juist harder moeten werken. In een gek jaar als deze is de nodige afleiding zeer gewenst. En wat is nu een leukere afleiding dan een nieuw fotoboek-project? Ga je niet op vakantie en heb je geen idee wat voor boek je kunt maken? Doe dan inspiratie op en lees onze tips!

Babyboek

Heb jij een kleine thuis? Hoe leuk is het dan om jouw foto’s van je kindje vast te leggen in een babyalbum! Kies voor een chronologische volgorde van zwangerschap tot en met na de bevalling, of ga voor allerlei foto’s van de eerste periode door elkaar. De keuze is aan jou! Geen inspiratie? Bekijk een van onze thema’s in de Online Editor!

Maak jouw Babyboek

Verbouwing of verhuizing

De lockdown-periode was voor velen de ideale tijd om eens goed te verbouwen. Voor de één betekent dit een muurtje verven, voor de ander betekent dit een hele renovatie! Of misschien ging jouw tuin wel op de schop. Momenten genoeg om vast te leggen en te bundelen in een fotoboek. Ben je verhuisd? Vul jouw album met foto’s van je vorige woning, foto’s van tijdens de verhuizing/verbouwing en foto’s van het eindresultaat.

Maak jouw verhuis of verbouw boek!

Stripboek

Zeg nou zelf, een eigen stripboek maken is de droom van menig kind. En ook volwassenen beleven hier veel plezier aan. Bedenk je eigen verhaallijn, maak je eigen tekeningen en scan ze in. Open de Online Editor en vul jouw tijdschrift met jouw eigen creaties. Leuk als speciaal cadeau of voor jezelf!

Maak jouw stripboek

Trouwalbum

Of je nou nog in je wittebroodsweken zit of al enige tijd getrouwd bent, een trouwalbum is bijna een must. Een prachtig album vol foto’s en verhalen van jullie speciale dag. Het maken zelf is al een feest op zich. Kies voor een luxe uitstraling door een linnen of kunstleren omslag te nemen.

Benieuwd naar nog meer fotoboek ideeën? Vind hier nog meer tips!

Maak jouw trouwboek