actie
Nu 25% korting op diverse zomerartikelen

Winnaar fotoboekentest

9,0

(26318 beoordelingen)

title

Fotofabriek is door twee onafhankelijke partijen beoordeeld als beste fotoboekenaanbieder!

Uit de vele aanbieders is Fotofabriek beoordeeld met het beste totaalpakket en als aanbieder waar je het beste fotoboek kan maken. Wij zijn natuurlijk hartstikke trots op dit resultaat. Benieuwd naar onze fotoboeken? Laat een fotoboek maken en beoordeel zelf!

Tips Fotoalbum Maken Fotoboekentest

Voor het negende jaar op rij is Fotofabriek de winnaar van de grootste, onafhankelijke fotoboekentest geworden! Wij zijn ontzettend trots op het feit dat wij voor de negende keer dit prachtige resultaat bereikt hebben!

Deze fotoboekentest wordt uitgevoerd door Tips Fotoalbum Maken. Dit jaar zijn er 33 aanbieders met elkaar vergeleken. Ieder jaar bevat de test vele, verschillende criteria. Bij de fotoboekentest zijn er maar liefst 170 criteria waarop elke aanbieder beoordeeld is.

Maak nu je eigen fotoboek

De beoordeling

De beoordeling van Fotofabriek is een combinatie van alle punten. Dit loopt uiteen van een uitstekende kwaliteit & service, snelle levertijd, zeer complete software en een goede prijsstelling van onze producten. Ook dit jaar horen we qua prijs bij de goedkoopste partijen van Nederland. De consistente kwaliteit, het uitgebreide assortiment en alle overige punten hebben er aan bijgedragen dat Fotofabriek voor de negende keer bovenaan de veelbesproken lijst staat.

Radar Fotoboekentest

Het Nederlandse consumentenprogramma Radar heeft de meest populaire fotoboekleveranciers getest en Fotofabriek beoordeeld als beste fotoboekenleverancier!

Het fotoboek van Fotofabriek scoorde op alle punten een ruime voldoende en kreeg als eindcijfer een 8,2. Behalve de hoge kwaliteit viel ook de gunstige prijs op. Zo is het fotoboek van Fotofabriek "de goedkoopste, en de beste!", aldus Antoinette Hertsenberg, presentatrice van Radar.

De uitzending van Radar bekijken

In de uitzending van het TV-programma AVROTROS Radar op 11 mei 2015 zijn de populairste fotoboekenaanbieders met elkaar vergeleken. De professionele juryleden hebben Fotofabriek beoordeeld als het beste fotoboek, doordat het fotoboek van Fotofabriek beschouwd werd als de beste kwaliteit én de laagste prijs. Op het gebied van kwaliteit is hierbij gekeken naar de scherpte, kleurtonen, contrasten en het papiersoort van de fotoboeken. Het fotoboek van Fotofabriek wordt daarom omschreven als 'een duurzaam boek'.

Heb je de fotoboekentest gemist? Bekijk hier de volledige uitzending terug van de fotoboekentest van Radar en bekijk hoe juryleden de verschillende fotoboeken vergelijken.

Bekijk onze fotoboeken

Bekijk het assortiment

Ervaring van klanten

Snelste levering binnen Nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland. Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 40 euro

Bestel je voor 40 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...