Winnaar fotoboekentest

Winnaar fotoboek test 2019

Fotofabriek is door twee onafhankelijke partijen beoordeeld met de eerste plaats in twee verschillende fotoboekentests.

Uit de vele aanbieders is Fotofabriek beoordeeld met het beste totaalpakket en waar je het beste fotoboek kunt maken. Wij zijn natuurlijk hartstikke trots op dit resultaat!

Tips Fotoalbum Maken Fotoboekentest 2019

Voor het 7de jaar op rij is Fotofabriek de winnaar van de grootste, onafhankelijke fotoboekentest van 2019 geworden! Wij zijn ontzettend trots op het feit dat wij voor de zevende keer dit prachtige resultaat bereikt hebben!

Deze fotoboekentest wordt uitgevoerd door Tips Fotoalbum Maken. Dit jaar zijn er 35 aanbieders met elkaar vergeleken, waarbij er in de vergelijking twee extra formaten fotoboeken zijn toegevoegd, namelijk de A5 staand en A5 liggende fotoboeken. Ieder jaar bevat de test vele, verschillende criteria. Bij de fotoboekentest van 2019 zijn er maar liefst 150 criteria waarop elke aanbieder beoordeeld is. Van de 150 punten zijn er dit jaar 20 nieuwe criteria bijgekomen.

De beoordeling

De beoordeling van Fotofabriek is een combinatie van alle punten. Dit loopt uiteen van een uitstekende kwaliteit & service, geweldige levertijd, zeer complete software en een goede prijsstelling van onze producten.  Dit jaar hebben we het nog beter gedaan op het gebied van kwaliteit en blijven we qua prijs bij de goedkoopste partijen van Nederland horen. 

De consistente kwaliteit en alle overige punten hebben er aan bijgedragen dat Fotofabriek in 2019 voor de zevende keer bovenaan de veelbesproken lijst staat. Het afgelopen jaar hebben wij er hard aan gewerkt om dit mogelijk te maken en natuurlijk zullen we ook in het nieuwe jaar weer alles op alles zetten om er voor te zorgen dat we ook in 2020 weer op de eerste plaats eindigen!

 

Radar Fotoboekentest

Het Nederlandse consumentenprogramma Radar heeft de meest populaire fotoboekleveranciers getest en Fotofabriek beoordeeld als beste fotoboekenleverancier!

Het fotoboek van Fotofabriek scoorde op alle punten een ruime voldoende en kreeg als eindcijfer een 8,2. Behalve de hoge kwaliteit viel ook de gunstige prijs op. Zo is het fotoboek van Fotofabriek "de goedkoopste, en de beste!", aldus Antoinette Hertsenberg, presentatrice van Radar.

De uitzending RADAR bekijken

In de uitzending van het TV-programma AVROTROS Radar op 11 mei 2015 zijn de populairste fotoboekenaanbieders met elkaar vergeleken. De professionele juryleden hebben Fotofabriek beoordeeld als het beste fotoboek, doordat het fotoboek van Fotofabriek beschouwd werd als de beste kwaliteit én de laagste prijs. Op het gebied van kwaliteit is hierbij gekeken naar de scherpte, kleurtonen, contrasten en het papiersoort van de fotoboeken. Het fotoboek van Fotofabriek wordt daarom omschreven als 'een duurzaam boek'.

Heb je de fotoboeken test gemist? Bekijk hier de volledige uitzending terug van de fotoboekentest van Radar en bekijk hoe juryleden de verschillende fotoboeken vergelijken.

 

Snelste levering binnen nederland

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek heeft de kortste productietijd van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer...

Gratis verzending vanaf 35 euro

Bestel je voor 35 euro of meer, dan vervallen de verzendkosten en wordt je pakketje helemaal gratis aan je deur gebracht!

Lees meer...

100% Kwaliteits-garantie!

Omdat we alles in eigen huis produceren staan we garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten.

Lees meer...

Inspiratie nodig? Deel jouw online fotoproduct en inspireer anderen.

Ben je op zoek naar ideeën voor jouw fotoboek of wanddecoratie? Laat je inspireren op ons inspiratieplatform door prachtige voorbeelden van anderen en het verhaal erachter, interviews met fotografen en natuurlijk veel meer.

Ontvang 5000 punten cadeau
Naar inspiratieplatform