wij maken van jouw foto's

een blijvende herinnering!

Veelgestelde vragen

Ik heb een product ontvangen dat beschadigd is tijdens het bezorgen, wat kan ik hier aan doen?

We vinden het enorm vervelend als je pakketje beschadigd geleverd wordt. We begrijpen heel goed dat je het fotoproduct met veel liefde hebt gemaakt en daarom proberen wij altijd met net zoveel energie en moeite je bestelling perfect te verpakken voor de verzending.

Desondanks kan er tijdens de bezorging een beschadiging ontstaan. Wij willen er graag voor zorgen dat je probleem verholpen wordt. Neem daarom in het geval van schade aan je bestelling altijd contact op met onze klantenservice, dan gaan we dit voor 100% oplossen.

Als je foto’s van de beschadiging kunt maken en ons wil toesturen, dan help je ons daar ook mee! Wij kunnen dan met de koerier in overleg hoe deze schade heeft kunnen ontstaan en nog belangrijker, hoe dit in de toekomst voorkomen kan worden.

Staat jouw vraag er niet bij? Neem contact op met onze klantenservice.

Nieuwsbrief

Waarom Fotofabriek?

Kwaliteitsgarantie
Kwaliteitsgarantie

Wij staan garant voor de kwaliteit van onze fotoboeken en andere fotoproducten, omdat wij alles in eigen huis produceren.

Lees meer
Snelle levering
Snelle levering

Snel je bestelling in huis? Fotofabriek is de snelste fotoservice van Nederland.
Nergens sneller!

Lees meer
Persoonlijke ondersteuning
Persoonlijke ondersteuning

Wij geloven in persoonlijke ondersteuning en helpen je graag met het maken van een product en het beantwoorden van je vragen.

Lees meer
Webshop Keurmerk Veilig en betrouwbaar shoppen bij Fotofabriek