powered by

5 Tips om de verveling tegen te gaan

Soms heb je er van die dagen tussen zitten. Je hebt geen idee wat je kan doen en ziet de seconden weg tikken op de klok. Je bent je aan het vervelen. Vervelen kan heel fijn zijn, maar deze keer word je er gek van. Gelukkig zijn er veel dingen die je kunt doen tegen verveling. Lees hier vijf tips tegen verveling! 

Ontwerp een eigen spel

Hoe leuk is het om een eigen spel te ontwerpen? Gebruik onze Online Editor en laat je creativiteit de vrije loop. Wellicht is het leuk om een spel te maken op een forex plaatkarton of kurk. Mocht je wat minder creatief zijn, kun je altijd een bestaand spel maken op een plaat, bijvoorbeeld: mens erger je niet of laat een set speelkaarten afdrukken.

Maak kinderboekjes

Een kinderboek maken is een leuk en creatief idee! Je kan op verschillende manieren een kinderboek maken. Maak een ABC-boekje voor de peuters op karton. Super leuk om als cadeau te geven voor een verjaardag van de kleine of voor toekomstige ouders.

Ben jij ook zo zat van alle tekeningen van je kinderen door het hele huis, maar durf je ze niet weg te gooien? Scan de tekeningen in en maak er een boek van voor je eigen kind! Zo hoef je alle tekeningen niet meer te houden en word je kind niet boos/verdrietig als je de tekeningen weg gooit. Leuk voor later! Tip: laat je kind een verhaal maken bij de tekeningen of schrijf zelf een verhaal. Zo kan je het ook altijd als leesboekje gebruiken.

Pak het huis aan

Dit is niet het eerste waar je aan denkt als je je verveelt, maar het is misschien wel een van de efficiëntste dingen die je kunt doen. Geef je huis een grondige schoonmaak. Maak kasten schoon, ga de badkamer goed bij langs en zeem de ramen. Je kan ook de spullen in je huis gaan uitzoeken. Ga alle keukenkastjes bij langs en haal alle producten die over de datum zijn er uit. Bekijk of er producten in je badkamer staan die je nooit gebruikt en orden dit netjes. Heb je de kasten al een tijdje niet meer uitgezocht? Ga hier nog een keer doorheen. Je verzamelt veel spullen zonder dat je het door hebt. Je kan ook bezig gaan in de tuin of je balkon een touch-up geven. Kortom: veel te doen om aan te pakken in en rondom je huis.

 

Begin aan een fotoboek

Nu je je toch verveelt, kun je meteen beginnen om een fotoboek te maken. Heb je veel leuke foto’s op je telefoon, maar doe je er niks mee? Maak een fotoboek van het afgelopen jaar. Zet alle leuke foto’s die je op je telefoon of computer hebt staan in een fotoboek. Gebruik hiervoor de Online Editor of download de Offline Software. Bekijk ook eens de ontwerpen die in de Editor staan! Dit zijn formatten die het makkelijker maken om te beginnen met jouw fotoboek. Door de snelle service van Fotofabriek heb jij jouw fotoboek snel in huis. Zo kan je nog sneller genieten van de mooie foto's in jouw boek. Het is ook leuk om een fotoboek cadeau te geven aan een geliefde!

Ga bewegen

Of het mooi weer is of niet, wandelen kan altijd! Loop samen met een vriend(in) en neem de hond mee. Heb je geen hond? Leen de hond van een buurtgenoot. Zo hoeven zij een keer minder met de hond te lopen en heb jij lekker bewogen. Een win-win situatie dus! Als het buiten regent kun je altijd een workout vanuit huis gaan doen. Doe je sportkleding aan en zoek oefeningen of filmpjes op internet. Je vindt vast wel iets dat bij je past. Mocht je geen zin hebben om te sporten, kun je altijd mediteren of yoga-oefeningen doen.

Inspireer anderen met jouw creatie.. en ontvang €5 aan korting op jouw volgende bestelling