powered by

Ga voor een onvergetelijke Kerst met gepersonaliseerde kerstversiering

Kerst staat weer voor de deur! Hoe leuk is het als jij jouw familie en vrienden kunt gaan verrassen met een onvergetelijke Kerst? Precies, dat wil je! Om ervoor te kunnen zorgen dat ze versteld zullen staan, maken wij je in deze blog wegwijs in het personaliseren van Kerstversiering. Hoe ga jij je kerstboom versieren dit jaar? Wat voor kaarten ga jij versturen? Wat doe je met het diner? Lees gauw verder en zorg dat deze Kerst onvergetelijk wordt!

Ontwerp je eigen kerstkaarten

Niets is leuker dan kerstkaarten te ontvangen, maar ook het versturen vinden wij elk jaar weer een feest. Het is alleen veel leuker om kerstkaarten zelf te maken, knutselen en te ontwerpen dan ze uit de standaard pakketten te halen. Ben jij het daar helemaal mee eens? Dan is het ook dit jaar een goed idee om je eigen kaarten te ontwerpen. 

Zo kun je bijvoorbeeld een kerstfoto toevoegen op de voorkant en een eigen persoonlijke tekst schrijven aan de binnenkant van de kaart. Maak de kaart persoonlijk en zorg dat jij de meest originele kerstkaart hebt dit jaar! Zo zullen de mensen die deze kaart ontvangen je niet vergeten.

Geen ruimte voor een kerstboom?

Je herkent het misschien wel: een te kleine ruimte, geen zin om dennennaalden op te rapen of gewoonweg niet genoeg kerstversiering om een hele kerstboom neer te zetten dit jaar. Laat de mooiste kerstboom afbeelding(en) dan afdrukken. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor een poster, foto op kartoncanvas, forex, kurk, aluminium, dibond of een foto op hout! Veel opties om uit te kiezen in ieder geval. Kies het materiaal dat het beste past bij jouw interieur om er een mooi geheel van te maken.

Wil je het niet binnenshuis hebben hangen, maar heb je een leuk plekje buiten in de tuin of op het balkon? Ga dan voor een tuinposter.

Kerstboom van fotoprints

Liever iets persoonlijkers met de kerstboom doen? Ga dan voor een set fotoprints of retroprints van jou en jouw familie, kennissen en/of vrienden. Plak deze foto's naast en onder elkaar om zo het motief van een kerstboom te creëren. Zo maak je een originele, persoonlijke kerstboom van je geliefden. Afhankelijk van de rest van je interieur kun je kiezen voor kleuren foto's, maar ook zwart/wit kan een toffe look geven aan je woonkamer.

Mocht je niet genoeg foto's hebben om een hele kerstboom te maken, kun je altijd als extraatje leuke designs of teksten op bijvoorbeeld losse kaarten toevoegen. Op die manier krijg je een speels effect op de muur, omdat het niet alleen bestaat uit losse foto's, maar ook de aandacht trekt door een wisseling in foto's en kaarten.

Maak persoonlijke kerstballen

Een kerstbal met eigen foto zal een grote verassing zijn voor degene die erop staat. Je kunt niet alleen de kerstballen ophangen in de kerstboom om jouw eigen Kerst bijzonder te maken, maar je kunt ze natuurlijk ook als cadeau weggeven. Persoonlijker kan je de feestdagen niet maken! 

Je kunt bij Fotofabriek kiezen uit de kleuren goud of rood en de kerstballen hebben een diameter van 8 cm. Vanaf 2 stuks kun je al een kerstbal met foto bestellen. Begin direct met het ontwerpen van een persoonlijke kerstbal!

Verras iedereen met een diner en cadeaus

Is het kerstdiner dit jaar bij jou? Zorg dat het vijfgangendiner op een menukaart komt te staan en houd het spannend tot aan de eettafel voor de mensen die komen eten. Geef de menukaart pas als ze zitten en geef nog geen kijkje in de keuken. Ga je uitgebreid koken en zijn er meerdere keuzes beschikbaar? Neem de bestelling op aan tafel. Zo zullen je dierbaren Kerst bij jou thuis nooit meer vergeten!

Geen diner bij jou of wil je nog iets extra's geven? Persoonlijke bier- en wijnkisten stelen de show! Zet een persoonlijke tekst op de kist of ga voor een ander leuk ontwerp. Wanneer je zelf niet de inspiratie hebt om een eigen ontwerp te maken, kun je ook kiezen uit 1 van de diverse templates die beschikbaar zijn! Zijn er ook kinderen aanwezig? Geef ze dan een doos Merci Chocolade met een leuke foto van jullie samen.

 

Inspireer anderen met jouw creatie.. en ontvang €5 aan korting op jouw volgende bestelling