powered by

Met deze huwelijkscadeaus scoor jij gegarandeerd!

Gaat jouw vriend(in) binnenkort trouwen, maar weet je niet goed wat je hem/haar kan geven als huwelijkscadeau? Het is soms erg lastig om een leuk cadeau te verzinnen, vooral als het bruidspaar al zoveel heeft.

Met de cadeautips van Fotofabriek hoef jij je geen zorgen te maken! In dit artikel hebben we een aantal persoonlijke en originele cadeaus voor je op een rijtje gezet. Zo kom jij altijd aanzetten met een leuk cadeau voor het pasgetrouwde stel.

Voor het bruidspaar dat wel houdt van een wijntje

Het gebeurt regelmatig dat er wijn cadeau wordt gegeven aan het bruidspaar. Hoe leuk is het om dit net wat persoonlijker te maken? Bij Fotofabriek kun je eenvoudig je eigen wijnkist bedrukken. Voeg een aantal leuke foto’s van het bruidspaar toe aan de kist en voeg daarnaast eventueel ook een leuke persoonlijke tekst toe.

Je kunt er voor kiezen om hier een fles rode, rosé of witte wijn bij te bestellen. Zo kom je altijd aanzetten met een speciaal cadeau voor hem en voor haar. Er is keuze uit een 2-vaks of 1-vaks wijnkist. Begin direct in de Online Editor met het ontwerpen van een wijnkist voor het pasgetrouwde stel.

Een huwelijkscadeau voor aan de wand!

Er wordt niet vaak aan wanddecoratie gedacht als huwelijkscadeau, dat maakt het juist nóg leuker om wel iets voor aan de wand te geven! Verras het getrouwde stel met bijvoorbeeld een leuke foto op forex. Je zit altijd goed met het geven van een leuke foto voor aan de wand. Houd er wel rekening mee dat het goed moet passen bij de rest van het interieur van het bruidspaar. Je kunt er ook voor kiezen om een cadeaubon cadeau te geven, zodat het stel achteraf hun mooiste foto’s af kan laten drukken en ophangen.

Heeft het koppel een stoer interieur? Kies dan bijvoorbeeld voor een foto op hout of voor een poster! Ook is het leuk om na de trouwdag meerdere foto’s af te laten drukken zonder dat het enorm prijzig wordt, denk dan bijvoorbeeld aan het printen van retroprints deluxe en maak hier als het ware een serie foto’s van de trouwdag van. Deze retroprints hebben een polaroid look en zijn afgedrukt op sterk karton waardoor het lang mee zal gaan in het interieur. 

Geef een herinnering cadeau

Wil je een persoonlijk cadeau aan de gelukkigen geven? Hoe leuk is het om een fotoboek te maken van de herinneringen die je samen met de bruid of bruidegom hebt meegemaakt. In onze Online Editor kun je kiezen uit tientallen ontwerpen, clip-arts en bewerkingen om het boek vol herinneringen uniek te maken!

Je kunt er ook voor kiezen een cadeaubon cadeau te geven zodat het koppel zelf een fotoboek na de trouwerij in elkaar kan zetten. Zo kunnen ze ieder moment van de speciale dag vastleggen en vergeten ze geen enkel detail. In ons artikel over het creëren van een mooi trouwalbum lees je meer over het maken van een trouwalbum en kun je het bruidspaar alvast voorzien van een aantal handige tips.

Top 3 meest gekochte huwelijkscadeaus

Staat het perfecte cadeau er nog niet tussen voor jou? Dan zijn hier nog een aantal tips om nóg meer inspiratie op te doen voor een leuk huwelijkscadeau:

  1. Behalve wijn zijn er natuurlijk ook wijnglazen nodig. Wat het persoonlijker kan maken, is om deze wijnglazen te laten graveren met de namen of de trouwdatum van het verliefde stel.
  2. Bij een huwelijk hoort natuurlijk ook een huwelijksreis. Altijd leuk om hier een extra toevoeging aan te geven door bijvoorbeeld het geven van een action cam, zodat het stel leuke filmpjes kan maken van hun reis. Ook kan je denken aan het geven van een leuke koffer!
  3. Na al het geregel van deze mooie dag is het voor het bruidspaar natuurlijk ook fijn om even uit te rusten. Geef ze daarom een wellness weekendje cadeau om ultiem te kunnen ontspannen. 

Tip!: Heb je een bijzonder cadeau, maar geen leuke verpakking? Maak dan een gepersonaliseerde cadeaucheque bij Fotofabriek. 

Inspireer anderen met jouw creatie.. en ontvang €5 aan korting op jouw volgende bestelling