actie
Nu 25% korting op diverse Moederdagcadeaus
4 leukste kraamcadeaus om te geven

4 leuke kraamcadeaus om te geven

Gepubliceerd op 17 mei 2017

Een origineel kraamcadeau kopen waarmee je de kersverse ouders echt blij mee maakt, kan best lastig zijn. Natuurlijk kun je een schattig rompertje geven of een knuffel voor de baby. Het vervelende aan dit soort cadeaus, is dat heel veel mensen dit al doen en jouw cadeautje daarom ergens op de stapel verdwijnt. Om er voor te zorgen dat dit niet gebeurt, lichten wij een aantal originele kraamcadeaus toe.

Zelf een kraammand maken

Vroeger bestond de kraamtijd vaak uit 8 tot 10 dagen en werd er een 10 dagen kraammand gegeven. Je kunt natuurlijk een pakket kopen maar verras de ouders met een origineel pakket waar je zelf de leukste kleine cadeautjes in stop. Schrijf op elk cadeautje op wanneer deze uitgepakt mag worden.

Je kunt natuurlijk alleen cadeautjes voor de baby kopen, maar het is zeker ook leuk om iets voor de nieuwe papa en mama bij te doen.

kraammand maken

Kraamcadeau met naam

Een persoonlijk cadeautje maken hoeft geen ingewikkelde opgaven te zijn. Je kunt namelijk veel doen met het geboortekaartje. Scan het kaartje in en laat deze drukken op een canvasdoek of tegeltje. Dit cadeau kan mooi op de babykamer opgehangen worden.

Zo heb je een origineel geboorte cadeau met een persoonlijk randje. Vind je het zelf leuk om aan de slag te gaan? Dan kun je ook een foto laten drukken met de naam van de baby erbij.

Kraamcadeautje met naam

Praktische kraamcadeaus

Een babycadeau met de naam erop is ontzettend leuk, maar soms is het ook fijn om kraamcadeautjes te krijgen die praktisch zijn. Denk bijvoorbeeld aan een kruik of veiligheidsartikelen. Dit zijn allemaal handige kraamcadeaus die ook echt gebruikt zullen worden.

Meest praktische kraamcadeaus

Een cadeaubon als kraamcadeau

Vind je het echt lastig om een leuk geboortecadeau te geven? Dan maak je de ouders altijd blij met een cadeaubon. Zo kunnen ze zelf iets leuks uitkiezen waar ze zelf ook echt plezier van hebben.

Geef bijvoorbeeld een cadeaubon zodat ze een fotoboek kunnen maken van het eerste half jaar of jaar van hun kleine spruit. Dit kraamcadeau kun je versturen wanneer je bijvoorbeeld niet helemaal in de buurt woont.

cadeaubon als kraamcadeau